Poli vrea jucători de la FC Argeș

03 Nov. 2011, 15:03 Seria 2
Poli vrea jucători** de la FC Argeș

Timișorenii apelează și în liga secundă l declarațiile strategice utilizate în anii trecuți, pe prima scenă fotbalistică din România. Daniel Stanciu spune că Poli ar putea transfera în iarnă jucători de la FC Argeș, adversarul de sâmbătă al timișorenilor, fără a pronunța însă vreun nume.

„FC Argeș o echipă tânără, ambițioasă, cu jucători foarte buni, pe care îi urmărim și noi, încă de la startul sezonului. În iarnă vom stabili exact care e obiectivul, pentru că, dacă vom avea șanse reale la promovare, va trebui să regândim din timp reconstrucția echipei pentru Liga I. Avem șansa în retur să facem și experimente. E posibil să vină un jucător sau doi, dar nu numai de la FC Argeș. E o listă mult mai mare. Depinde și de pretențiile jucătorului și ale clubului. Timișoara întotdeauna a atras jucători. Numai numele de Poli valorează mai mult decât orice contract. Orașul, stadionul, suporterii, perspectiva de a reveni în cupele europene. Și financiar se mișcă lucrurile încet-încet”, a spus Stanciu.

Au rămas fără tricouri aniversare

Poli va juca sâmbătă în alb-violet, echipamentul alb-negru fiind destinat doar unor meciuri speciale. Totuși, chiar dacă ar fi vrut să poarte tricourile alb-negre împotriva Argeșului, jucătorii timișoreni ar trebui să le recupereze de la fani.

„Ne lipsesc din tricouri, pentru că băieții le-au aruncat în tribune după meciul cu Steaua. Vom juca și în următorul tur al Cupei României tot cu echipamentul aniversar, până atunci vom primi un alt set”, a afirmat Daniel Stanciu, care a mai anunțat că departamentul de marketing al clubului lucrează la „un nou proiect, adresat în primul rând suporterilor” și care va fi lansat săptămâna viitoare.

Articol scris de Radu FAUR

03 Nov. 2011, 15:03 Seria 2
Pe aceeași temă