Polgar: „Ne-am respectat programul de pregătire, așteptăm reunirea”

06 Jul. 2012, 10:28 Seria 2
Polgar:**

Jucător de bază în angrenajul grupării FC Olt, mijlocașul dreapta Norbert Polgar consideră benefic proiectul prin care se dorește crearea unei echipe competitive ca urmare a parteneriatului public-privat.

În timp ce se pun la punct ultimele detalii legate de crearea noii echipe ce va reprezenta orașul de la malul Oltului pe scena fotbalului românesc, jucătorii divizionarelor secunde FC Olt și Alro continuă să-și respecte programul de pregătire.

Mijlocașul dreapta al alb-vișiniilor Norbert Polgar, jucător ce a avut evoluții apreciate în retur, consideră benefică crearea unei echipe competitive. „Cred că este benefic ceea ce se dorește, crearea unei echipe puternice, cu jucători de la ambele echipe, așteptăm reunirea, să vedem exact va fi. Noi am avut un program individual de pregătire, când am aflat de amânarea reunirii ni s-a comunicat să-l continuăm, l-am respectat pentru că urmează stagiul pregătirii centralizate, trebuie să facem față”, a declarat jucătorul celor de la FC Olt.

„Sperăm să facem o figură frumoasă”

Sub contract cu formația alb-vișinie, Norbert Polgar speră să continue cu noua grupare. Mijlocașul dreapta consideră că seria va fi la fel de echilibrată ca în sezonul precedent.

„Îmi doresc să continui și să facem o figură frumoasă, să ne îndeplinim obiectivele stabilite de club. Va fi un sezon dificil, sunt echipe puternice în serie, dar prin această fuziune se va crea un lot competitiv, sunt convins că va fi un parcurs foarte bun”, a mai adăugat mijlocașul de bandă.

9 iulie este data la care jucătorii ambelor echipe trebuie să se reunească în vederea reluării pregătirilor pentru abordarea noului sezon.

Sursa: Gazeta Nouă

06 Jul. 2012, 10:28 Seria 2
Pe aceeași temă