Petruescu și „atleticii” își urmează programul normal

01 Jul. 2012, 11:15 Seria 2
Petruescu și

Deși se vorbește tot mai mult de o mutare a lui AC Recaș la Timișoara, tehnicianul Cosmin Petruescu nu comentează subiectul și spune că echipa sa își va relua pregătirea normal conform programului prestabilit. „Atleticii” urmează să se reunească miercuri în Orășelul vinului.

„Deocamdată noi, ACS Recaș, avem reunirea miercuri după-masă și peste două săptămâni plecăm în cantonament la Herculane. Ne vom pregăti conform programului, eu nu vorbesc din punct de vedere administrativ, pot să vorbesc doar despre ceea ce privește echipa”, ne-a spus Petruescu.

Chiar dacă clubul nu mai are sprijinul primarului din localitate și s-ar putea confrunta curând cu probleme financiare, „Conferențiarul” susține că și discuțiile cu posibilii noi jucători rămân valabile. „Avem în vedere câțiva jucători noi, unii dintre ei se vor prezenta miercuri la reunire. Purtăm discuții pentru întărirea echipei, deocamdată nu a plecat nimeni”, a adăugat tehicianul nou promovatei în Liga a II-a. Nu ar fi de mirare ca la primele antrenamente să se prezinte astfel și câțiva foști componenți ai lui Poli. Mai ales dacă mutarea Recașului la Timișoara, după modelul „Gaz Metan CFR”, ar avea marți și girul FRF.

Până la „noi ordine”, „atleticii” se vor reuni miercuri, 4 iulie, și vor pleca în cantonamentul de la Băile Herculane pe 15 iulie.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

01 Jul. 2012, 11:15 Seria 2
Pe aceeași temă