Petrolul-FCM Târgoviște 5-2

04 Feb. 2009, 17:21 Seria 2
Petrolul-FCM Târgoviște 5-2

Petrolul s-a impus miercuri, cu scorul de 5-2, în amicalul disputat în compania formației FCM Târgoviște.

FCM Târgoviște a condus în două rânduri, cu scorul de 1-0 și 2-1, grație reușitelor consemnate de Anton (20) și Cotuț (70). Ultimul a fost pe fază și a marcat după o gravă eroare a portarului petrolist Panaite, care a scăpat practic din brațe o minge extrem de simplă.

Pentru Petrolul a egalat prima dată Budescu (50), după o lovitură liberă indirectă din interiorul careului și tot el a centrat pentru golul al doilea al găzarilor, marcat de Lazăr (80).
„Lupii” au preluat conducerea după ce juniorul Constantin Stoica a profitat de o greșeală colectivă a devensivei adverse (85), iar ultimele două goluri ale Petrolului au fost de mare efect. Mai întâi, Budescu, scăpat singur în careu, a trecut mingea peste portarul Bărboiu și a marcat cu pieptul (87), iar Lazăr și-a trecut și el în cont dubla, cu un lob, din interiorul careului mare.
Partida s-a disputat pe terenul sintetic al Centrului Olimpic de la Izvorani.

Petrolul: Panaite – Odoroabă, Costache, Bozga, Jovanovic – Avram, Minciună, Marinescu – Arnăutu, Muțiu, Coțan. Au mai jucat: A. Stoica, Budescu, Dumitru, Lazăr, Mendizov, C. Stoica, Tincu, Aristan, Baroian.

FCM Târgoviște: Lunescu – I. Constantin, Oană, Reginaldo, Necatu – Popescu, Boroș, Anton, Petculescu – Tănase, Negoescu.
Au mai jucat: Zegheru, Bărboiu – E. Constantin, Dinu, Moroiță, Petrică, Deacu, Gâldău, Cotuț, Cherchez, Ndigwe.

Ciprian RADU

04 Feb. 2009, 17:21 Seria 2
Pe aceeași temă