Pavel crede în calitatea lotului: „Rezultatele de acum încolo vor fi mai bune”

Marius ANGHEL 17 Dec. 2014, 14:55 Seria 2
Pavel crede în calitatea lotului:**

Aflat în perioada recuperării, după intervenția chirurgicală suferită la coloană, mijlocașul celor de la FC Olt, Alin Pavel, speră să revină pe teren în primăvară. Jucătorul grupării slătinene a evoluat foarte puțin, confruntându-se cu probleme medicale încă de la începutul campionatului.

Alin Pavel spune că recuperarea decurge bine, după intervenția chirurgicală de hernie de disc. Șansele să fie prezent la reunirea lotului, programată pe 8 ianuarie, sunt totuși reduse.
 
„Am trei săptămâni de recuperare, pot să spun că mă simt chiar bine. Nu cred că pot începe pregătirea, este totuși o operație la coloană, nu vreau să recidiveze, dar îmbunătățirile sunt considerabile”, a declarat mijlocașul.

„Nu am mai avut probleme atât de grave”
 
Fotbalistul grupării slătinene nu s-a mai confruntat cu probleme medicale atât de serioase, însă este convins că va depăși această perioadă. În ceea ce privește rezultatele înregistrate de echipă în această primă parte de sezon, Alin Pavel consideră că parcursul a fost unul bun.
 
„Pentru mine a fost un an nu foarte plăcut, pentru că nu am mai avut probleme medicale atât de grave, gen operație, dar asta este. Legat de rezultatele echipei, se spune că întotdeauna este loc de mai bine, dar fotbalul nu este știință exactă. Ținând cont că au fost mulți jucători noi, nu a fost o jumătate de an rea. Având în vedere calitatea lotului, rezultatele de acum încolo vor fi mai bune. Noul an vreau să-mi aducă sănătate și îndeplinirea obiectivelor în plan profesional atât mie, cât și întregului colectiv de la FC Olt”, a mai spus Pavel.
 
Fotbalistul arădean Alin Pavel a bifat în jur de 300 de minute în tricoul grupării slătinene în stagiunea de toamnă.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Dec. 2014, 14:55 Seria 2
Pe aceeași temă