Pavel Badea râmâne în Consiliul de Administrație

Marius ANGHEL 13 Dec. 2013, 16:29 Seria 2
Pavel Badea** râmâne în Consiliul de Administrație

Începând de astăzi, Pavel Badea nu mai este manager general al clubului CS Universitatea Craiova. Postul pe care l-a ocupat urmând a rămâne vacant. Conducătorul Universității și-a exprimat speranța că va fi ocupat de idolul său Ilie Balaci.

Badea rămâne însă la echipa craioveană. Acesta va fi membru al Consiliului de Administrație. „O să fac un mic remember cu ceea ce s-a întâmplat în ultimele șase luni vis-a-vis de proiectul nostru. Am pornit la drum din dorința de a le da craiovenilor o echipă de fotbal. Am pornit acest proiect pentru că informațiile noastre au fost că Mititelu nu vrea să dea drumul la echipă. Știți foarte bine, așa cum știu toți cei care iubesc fotbalul în Craiova, că Mititelu a dat drumul la echipă în momentul în care și-a dat seama că noi vrem să dăm drumul. Primăria Craiova, Clubul Sportiv Universitatea Craiova și un investitor din București au dorit să dea craiovenilor această echipă de fotbal. La momentul demarării proiectului mi s-a cerut să mă ocup de organizare. La momentul respectiv am luat-o de la zero, nu aveam sediu, nu aveam jucători, nu aveam personal administrativ. A fost un efort intens, care mi-a adus și plusuri, și minusuri și o experiență de viață interesantă.

Astăzi am avut ultima acțiune din an a echipei de fotbal. Astăzi, pot spune, că mandatul meu expiră, pentru că eu am fost rugat să implementez acest proiect. Și consider că din acest moment proiectul poate să funcționeze și fără mine ca manager general. De aceea, s-a luat decizia la nivelul Consiliului de Administrație ca de activitatea din următoarea perioadă a clubului de fotbal Universitatea Craiova să se ocupe domnul Gheorghiță Geolgău, în calitate de director general, și domnul Felix Grigore, în calitate de director executiv, urmând ca eu să rămân membru în Consiliu de Administrare. Voi rămâne alături de proiect în continuare, pentru că acesta, trebuie să recunoaștem toți, este proiectul pe care eu l-am inițiat pentru Craiova. Ei se vor ocupa în continuare de tot ceea ce înseamnă desfășurarea activității. Organigrama clubului nu suportă alte modificări. Staff-ul tehnic al echipei rămâne același, antrenori Stângă, Papură și Lung, urmând să aducem jucătorii care sunt necesari pentru a face marea performanță la Universitatea Craiova. Vreau să mulțumesc celor care au fost alături de mine în acest proiect, mă refer la cei din staff-ul tehnic și administrativ, care au făcut eforturi imense pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor craiovenilor”, a declarat, citat de csuc.ro, Badea.

Inițiatorul noului proiect fotbalistic din Bănie și-a manifestat speranța că Ilie Balaci va ocupa funcția de manager general al clubului craiovean: „Postul de manager general a rămas vacant. Eu aștept în continuare ca idolul meu să vină alături de noi, să încerce să reclădească fotbalul craiovean împreună cu noi. Idolul meu este Ilie Balaci. Dacă ar dori să vină lângă noi ar fi excelent pentru imagine, pentru posibilitățile de implementare ale proiectului”.

Felix Grigore: „Îmi voi face meseria cât mai profesionist”

Directorul executiv al Universității Craiova a declarat că a avut o relație de colaborare perfectă cu Pavel Badea și că e convins că în viitor clubul se va dezvolta pe aceleași baze profesioniste. „Am fost un pic trist în momentul în care domnul Badea m-a anunțat că va face parte din Consiliul de Administrație. Este un pas înainte pentru el, un pas sus. Am lucrat bine împreună așa că mi-a trecut repede tristețea, gândindu-mă că pe domnul Badea este mai bine să-l lăsăm să facă bani în continuare, pentru că dumnealui este un om de afaceri prosper. Să ne dea și nouă la club. Nu aveam nevoie neapărat, dar sunt bineveniți. Din punctul meu de vedere este simplu, voi fi în continuare director executiv, îmi voi face meseria cum știu eu mai bine, cât mai profesionist”, a declarat, citat de aceeași sursă, Felix Grigore.

Marius ANGHEL 13 Dec. 2013, 16:29 Seria 2
Pe aceeași temă