Pătrașcu: „Am trăit cele mai frumoase momente din carieră în Bănie”

Marius ANGHEL 19 Jun. 2014, 17:10 Seria 2
Pătrașcu:**

Printre jucătorii de care CS Universitatea Craiova s-a despărțit în această vară se numără și Florin Pătrașcu. Căpitan în câteva partide ale oltenilor în Liga a 2-a, fundașul spune că a trăit cele mai frumoase momente din carieră în Bănie, că s-a despărțit amiabil și că va urmări parcursul echipei în Liga 1.

„Sunt acasă, la Constanța, în vacanță și în așteptarea unei noi provocări. Am avut o înțelegere valabilă un an cu CS Universitatea, iar acum mi-a expirat contractul. Ne-am strâns mâna și am rămas prieteni. Vă spun sincer, eu m-am simțit foarte bine la Craiova, iar CS Universitatea rămâne echipa mea de suflet. Am trăit cele mai frumoase momente din carieră în Bănie și le urez multă baftă în Liga I, o să le urmăresc evoluțiile. Sigur că aș fi dorit să rămân la echipă, dar nu este nici o problemă, nu sunt supărat că nu mi s-a propus prelungirea contractului. Am muncit mult pentru îndeplinirea obiectivului, dar asta e viața, trebuie să mergem înainte. Mă bucur că am fost de ajutor și le mulțumesc tuturor care au avut încredere în noi și care ne-au susținut”, a declarat Florin Pătrașcu pentru GdS.

„Jerry nu trebuie judecat pentru ce a fost la Severin”

Fundașul a vorbit și despre schimbările din lot, cât și despre numirea lui Ionel Gane ca antrenor. Am văzut că sunt multe noutăți la lot. Nu prea îi cunosc pe cei noi, excepție fiind Achim, pe care-l știu mai de mult. Sunt convins că oficialii clubului au analizat foarte bine fiecare fotbalist înainte să-l transfere și sunt oameni cu experiență, care știu cu ce se mănâncă fotbalul, așa că nu mă aștept la greșeli din partea lor. Mai rămâne problema adaptării, dar eu sper să fie niște transferuri bune și să aibă rezultate pozitive imediat. Contează mult cum pornesc în campionat, pentru că, dacă încep bine și capătă un moral bun, pot continua ascensiunea. Să știți că la toate echipele nou promovate se produc astfel de schimbări la nivel de lot, chiar dacă se pierde omogenitatea. Sper să fie benefică și venirea lui Jerry Gane, pentru că eu am mai lucrat cu el la Severin și știu că este un antrenor bun. Jerry nu trebuie judecat pentru ce a fost la Severin, pentru că acolo nu au fost condiții ca să se rămână în Liga I”, a spus jucătorul de 28 de ani pentru aceeași sursă.

Liber de contract, Pătrașcu analizează ofertele pe care le are, sperând că acolo unde va merge să găsească un proiect serios asemănător celui de la Craiova. „Am purtat discuții cu unele cluburi și de Liga a II-a și din Liga I, iar acum aștept să se concretizeze. Nu vreau să mă grăbesc și să regret după. Vreau un proiect serios, așa cum a fost cel de la Craiova”, a încheiat Florin Pătrașcu.

Foto: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 19 Jun. 2014, 17:10 Seria 2
Pe aceeași temă