Pasăre: „Una dintre echipe, FC Olt sau Mioveni, nu va prinde play-off-ul”

Marius ANGHEL 26 Nov. 2013, 14:05 Seria 2
Pasăre:** „Una dintre echipe, FC Olt sau Mioveni, nu va prinde play-off-ul

Fundașul central al celor de la CS Mioveni, Marius Pasăre, spera ca echipa sa să obțină toate cele trei puncte în meciul cu FC Olt Slatina, având în vedere superioritatea numerică de care a beneficiat. Întâlnirea s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar slătinenii au în continuare un avans de trei puncte față de argeșeni.

Cu arbitraj favorabil, având în vedere faptul că jucătorul Mioveniului, Marius Galan, a scăpat de două ori de eliminare, argeșenii nu au reușit să plece decât cu un punct de pe Stadionul „1 Mai”, obținut greu, slătinenii, cu un om în minus, reușind să deschidă scorul.

Fundașul central Marius Pasăre, jucător ce în trecut a evoluat pentru Alro, consideră că una dintre cele două formații nu va reuși să prindă play-off-ul. „Nu suntem mulțumiți cu un punct, venisem să câștigăm, am avut și superioritate vreo 60 de minute, am fi vrut să câștigăm. Deciziile de arbitraj nu cred că au fost de o parte sau de alta, așa a fost stilul de arbitraj, poate ne-a defavorizat pe amândouă. Se putea să primească al doilea galben jucătorul nostru, dar poate a fost prea apropiat faultul de primul galben, tocmai de aceea nu a dat, dar cartonașul roșu a fost”, a declarat fundașul central.

„FC Olt mi se pare într-o creștere de formă”

Despărțite de trei puncte, FC Olt Slatina ocupând un loc mai bun în clasament decât argeșenii, fundașul central Marius Pasăre crede că una dintre cele două echipe va rămâne în afara play-off-ului.

„Ne propusesem play-off, ne îndepărtăm, după meciul de astăzi ne va fi din ce în ce mai greu, dar totuși cred că una dintre cele două echipe, ori FC Olt, ori Mioveni nu va prinde play-off-ul. Care va fi acea echipă, vom vedea. Seria este destul de echilibrată, în afară de CSU Craiova nu cred că este vreo favorită certă. Nu știu dacă este o surpriză faptul că Motru a învins Bistrița, nu mi s-a părut o echipă de speriat. Nici noi nu stăm rău ca lot, dar încă nu vin rezultatele, vom vedea, mai sunt de jucat etape bune. Returul l-am început bine, sper să continuăm la fel. Anul trecut, după un egal la Slatina și-a revenit echipa, sper să fie la fel. FC Olt mi se pare într-o creștere de formă, au venit câțiva jucători cu experiență, care sunt decisivi pentru echipă”, a conchis Marius Pasăre.

În meciurile directe din acest sezon, FC Olt Slatina și-a trecut în cont patru puncte, în timp ce CS Mioveni un punct, în tur slătinenii câștigând partida cu 1-0.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 26 Nov. 2013, 14:05 Seria 2
Pe aceeași temă