Pasăre și derby-ul ambițiilor

08 Mar. 2012, 15:50 Seria 2
Pasăre** și derby-ul ambițiilor

Este jucătorul care nu a lipsit niciun minut din teren în turul campionatului. Crede că derby-ul Alro – FC Olt va naște orgolii, mai ales din partea adversarilor. Fundașul Marius Pasăre speră ca slătinenii să se impună în această confruntare, iar la finalul sezonului să ocupe locul al treilea în serie.

Zece zile au mai rămas până la meciul așteptat cu maxim interes de iubitorii fotbalului din județ. Pe stadionul „1 Mai”, Alro și FC Olt vor încerca să ia un start reușit în stagiunea de primăvară, pentru a se putea apropia de obiectivele propuse. Partida se anunță una foarte disputată, după ce în tur alb-vișiniii au furnizat supriza și s-au impus cu 2-1 în fața echipei slătinene. Fundașul Marius Pasăre își dorește ca pe 17 martie aluminiștii să fie cei care își vor trece în cont cele trei puncte.

„Multă lume spune că e un meci special. Poate meci special e pentru ei, că au o ambiție așa, nu știu… Cred că și noi ne vom ambiționa mai mult decât am făcut-o în meciul tur și sperăm în victorie”, a spus Pasăre.

După decizia revenirii la vechiul statul al FRF, Alro își leagă speranțele promovării de o clasare pe ultima treaptă a podiumului. Pasăre speră ca echipa pregătită de Daniel Mogoșanu să câștige lupta cu formațiile contracandidate, Chindia Târgoviște și Gaz Metan Severin.

„Era foarte, foarte greu să ne gândim la primele două locuri, era avansul lui Poli Timișoara și Gloria Bistrița prea mare față de noi. Speranța noastră a rămas cu locul trei. Să vedem acum dacă vom putea să-l prindem. Formațiile contracandidate se cam știu, Chindia Târgoviște, Gaz Metan Severin. Echipa care va fi mai în formă și va câștiga mai multe meciuri va reuși să prindă locul trei”

Sosit la malul Oltului în vara lui 2010, Marius Pasăre s-a impus ca titular al postului de fundaș dreapta. Fotbalistul de 31 de ani a purtat discuții cu oficialii aluminiștilor pentru o posibilă prelungire a contractului său, care expiră la finalul acestui sezon.

Ultimul amical înaintea startului în returul de campionat. Alro Slatina și Sportul Vișina Nouă pregătesc debutul oficial din 2012 într-o partidă de verificare care se va disputa pe stadionul „Metalurgistul” de la ora 12:00. Întâlnirea va fi transmisă în format LIVE TEXT de site-ul olttv.ro.

08 Mar. 2012, 15:50 Seria 2
Pe aceeași temă