Parteneriat între Universități

05 Aug. 2009, 18:29 Seria 2
Parteneriat între Universități

 

Universitatea "Babeș-Bolyai" (UBB) a decis sprijinirea clubului de fotbal "U" Cluj, astfel încât jucătorii acestuia vor avea acces la terenurile de antrenament ale instituției de învățământ și la spațiile de cazare ale UBB în perioada cantonamentelor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de UBB, în urma discuțiilor dintre rectorul universității, Andrei Marga, și conducerea clubului de fotbal "U" Cluj s-a mai convenit ca jucătorii echipei să aibă acces și la restaurantele universității aflate în Parcul "Iuliu Hațieganu".

 

"Clubul de fotbal «Universitatea» va avea acces la terenurile de antrenament din Parcul «Iuliu Hațieganu», conform unui orar care ține seama de nevoile Facultății de Educație Fizică și Sport. Clubul are acces la spații de cazare, în perioada cantonamentelor, în facilitățile UBB din acealași parc, cu costuri adecvate, dar și la restaurantele universității amplasate în parc, contra cost", se arată în comunicat.

 

Potrivit sursei citate, la rândul său Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB va putea folosi facilitățile oferite de clubul de fotbal "Universitatea" pentru pregătirea studenților în specializarea Fotbal.

 

Sursa: Mediafax

 

05 Aug. 2009, 18:29 Seria 2
Pe aceeași temă