Papură rămâne la ALRO! „Are creditul nostru”

08 Sep. 2011, 11:43 Seria 2
Papură rămâne la ALRO!**

Președintele celor de la Alro, Jane Nițulescu, acordă în continuare credit „principalului” Corneliu Papură pe banca formației slătinene.

Oficialul grupării de eșalon secund spune însă că, în situația în care li se va imputa lipsa rezultatelor, membrii Consiliului de Administrație pot hotărî să se renunțe la serviciile staff-urilor tehnic și executiv.

„Am avut o discuție cu antrenorii. Eu, unul, ca președinte executiv, nu îi găsesc vinovați , cred că își fac bine munca. Dacă șefii, conducerea administrativă, cea a județului, vor considera că nu sunt rezultate și vor dori să ne schimbe, sunt liberi să o facă. Să nu mai fie confuzii, când am spus că le dăm credit, nu a fost ceva provizoriu, au în continuare creditul nostru”, a declarat Nițulescu.

„În aceste meciuri ne-au afectat suspendarea lui Sergiu Popescu și problemele medicale ale lui Vișa. Nu avem soluții pentru postul de stopper stânga. Nu e vina antrenorilor, pe mine să mă poată învinovăți pentru transferuri. Băieții pe care i-am adus nu pot să joace sau nu s-au acomodat. Am încercat să-i luăm pe Muth, Rada, dar nu s-a putut. L-am adus pe Felicien Singbo, iar dacă nu va corespunde, vom mai căuta. Sergiu Popescu va reveni după cele două etape de supendare, iar la Vișa nu avem un verdict. Eu zic că antrenorii își fac treaba aici, însă peste noi există o conducere administrativă, care poate decide altceva”, a mai declarat Jane Nițulescu.

Sursa: Gazeta Nouă

08 Sep. 2011, 11:43 Seria 2
Pe aceeași temă