Panică la Vâlcea. Ludușan are una dintre bolile copilăriei și staff-ul speră ca ceilalți jucători să nu se contamineze și ei. „Suflăm și în iaurt!”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 Apr. 2016, 14:27 Seria 2
Panică la Vâlcea.** Ludușan are una dintre bolile copilăriei și staff-ul speră ca ceilalți jucători să nu se contamineze și ei.

Andrei Ludușan, unul dintre juniorii titulari ai echipei CSM Râmnicu Vâlcea, a făcut varicelă și va sta pe tușă minim două etape. Coechipierii săi de la CSM stau acum cu emoții, sperând să nu fi contactat și ei virusul.

„L-am trimis deja pe Ludușan acasă, sperăm să nu fie și alți jucători contaminați. Am făcut o listă, majoritatea lor au făcut varicelă când erau mici, dar suflăm și în iaurt”, a spus antrenorul CSM-ului, Adrian Dulcea.

Ludușan nu este singurul absent al CSM-ului în deplasarea de la Tărlungeni. Portarul Dragoș Geantă este în continuare pe tușă după o ruptură musculară și va merge în perioada următoare la București, pentru un consult la cunoscutul doctor, Pompiliu Popescu. În plus, juniorul împrumutat de la Dinamo, Kevin Trabalka, a fost operat zilele trecute la ligamentele încrucișate, într-o clinică din Timișoara, iar recuperarea va dura circa șase luni.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 Apr. 2016, 14:27 Seria 2
Pe aceeași temă