Pană vrea șase puncte din confruntările cu Mioveni și Bistrița: „Sunt optimist”

Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 12:52 Seria 2
Pană vrea șase puncte** din confruntările cu Mioveni și Bistrița:

Metalul nu a pierdut niciun meci în 2014 și are un moral excelent după ce a învins și schimbat liderul, iar Marian Pană a anunțat obiectivul pentru următoarele două meciuri: șase puncte din șase.

Rosso-nerii joacă două meciuri foarte importante în această săptămână: miercuri, în deplasare, la CS Mioveni, și sâmbătă, acasă, cu Gloria Bistrița.

Tehnicianul Marian Pană are mare încredere în echipa sa și e convins că va rămâne neînvinsă în urma acestor confruntări. „E important să venim neînvinși de la Mioveni, dar vedeți ce revenire au și ei. Știu ambițiile lor, dar sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte. Trebuie să ieșim cu minimum patru puncte din meciurile cu Mioveni și Bistrița. Eu sunt însă convins că vom ieși cu șase puncte. Luăm în calcul revenirea celor de la Mioveni, dar sunt optimist”, a declarat Pană.

Antrenorul Reșiței a ținut să-l contrazică pe Claudiu Niculescu, care nu-i acordă Metalului nicio șansă la promovare. „Eu cred că în play-off, neavând presiunea unei promovări impuse total, ne putem regla jocul. Probabil, Claudiu a considerat că au jucat mai bine la Reșița, dar și noi am fost în postura lor de mai multe ori. Eu sunt încrezător. E un aer de competiție frumoasă la Reșița. Echipa merge pe o turnantă bună. Eu cred că în play-off nu vom pierde niciun meci.”, a mai spus Marian Pană.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 12:52 Seria 2
Pe aceeași temă