Pană își contrazice patronul: „Noi suntem în avantaj”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Mar. 2014, 15:31 Actualizat: 21 Mar. 2014, 15:32 Seria 2
Pană își contrazice patronul:  „Noi suntem în avantaj”

Omul cu banii în Valea Domanului, Cătălin Rufă, își vede din nou echipa pornind cu șansa a doua în disputa cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Patronul rosso-nerilor a declarat pentru liga2.ro că liderul este favorit sâmbătă, în Valea Domanului. La fel făcuse și în tur, pronosticul său adeverindu-se. Acum, declarația sa poate părea surprinzătoare, mai ales după ce a anunțat că obiectivul Metalului este promovarea și că până la finele campionatului echipa lui Pană ar putea să nu piardă niciun meci. E posibil ca Rufă să fi pornit un joc psihologic, în încercarea de a-i surprinde mult prea încrezători pe vâlceni.

În schimb, Pană crede că în Valea Domanului nimeni nu poate fi favorit în fața elevilor săi. „Întâlnim echipa de pe primul loc și nu trebuie să neglijăm treaba asta, eu zic că șansele sunt egale și echipa care se va acomoda mai bine cu terenul, și aici zic că noi suntem în avantaj pentru că noi îl cunoaștem, va avea de câștigat. Vom face tot ce ne stă în putință să câștigăm acest joc. Dacă domnul Rufă a declarat asta, este opinia lui, ce să zic… Eu zic că se vor întâlni două echipe bune și spectatorii vor vedea un joc bun. Va fi un joc aspru disputat, dar veți vedea că echipa noastră va încerca, așa cum v-am obișnuit, să se bată pentru fiecare minge și să câștigăm cele trei puncte. Este foarte important să nu pierdem meciul, dar este și foarte important să îl câștigăm”, a comentat Marian Pană.

Tehnicianul rosso-nerilor a studiat în detaliu jocul vâlcenilor și spune că se teme în special de contraatacurile oaspeților. „Stilul de abordare al lor este diferit. Ei merg pe o densitate de jucători în propriul teren și încearcă să surprindă pe contraatac și au jucători care pot face treaba asta, iar noi mizăm pe o așezare mai avansată în terenul advers, cu presing și vedem ce va fi. Sigur va rămâne și inspirația jucătorilor în care am încredere deplină și sunt convins că după meci vom fi fericiți”, a mai adăugat Pană.

Vrea stadionul plin

Omul de pe banca Reșiței cheamă lumea la stadion, pentru că echipa are nevoie și de sprijinul fanilor. „Îmi doresc să văd la stadion mai multă lume ca de obicei. Am citit în presă că la ultimul meci al lor au fost circa 4.000 de spectatori în tribună. Eu zic că echipa noastră are nevoie de aportul fanilor. Am văzut la Oradea o galerie frumoasă, sperăm să fie mai numeroasă la acest meci. Mi-aș dori și în spatele băncii de rezerve să fie o tribună plină, pentru că astea sunt lucruri care fac parte din viața unei echipe”, a spus antrenorul Metalului.

Metalul Reșița va întâlni sâmbătă, de la ora 11, în cadrul etapei a XVIII-a, liderul seriei a II-a, CSM Râmnicu Vâlcea, echipă antrenată de fostul dinamovist Claudiu Niculescu.

Sursa: Express de Banat

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Mar. 2014, 15:31 Actualizat: 21 Mar. 2014, 15:32 Seria 2
Pe aceeași temă