Palilla regretă despărțirea de Universitatea Cluj

01 Sep. 2009, 11:59 Seria 2
Palilla regretă despărțirea** de Universitatea Cluj

Italianul Carmelo Palilla a susținut marți dimineața o conferință de presă în care s-a arătat dezamăgit de modul în care a fost tratat de conducerea echipei Universitatea Cluj, care a decis săptămâna trecută să-l demită.

 

„Plec cu regret de la Universitatea Cluj. Marele meu regret este că am crezut în vorbele celor care au propus proiectul pe termen lung, eu nici nu am apucat să fac ceva la acest club. Când am semnat contractul am fost anunțat că în doi ani trebuie să construiesc o echipă cu tineri, iar mai apoi să promovez. Dacă mi se spunea că trebuie să promovez din primul an, aduceam jucători profesioniști din Italia. Încă nu mi-am reziliat contractul cu Universitatea, trebuie să mă înțeleg la partea financiară cu șefii”, a declarat Palilla.

 

Italianul va pleca mâine în Italia și spune că a rămas plăcut suprins de fanii echipei de pe Someș.

 

Universitatea Cluj este norocoasă că are asemenea suporteri, dar aici conducerea se împlică prea mult. Nu eu i-am dat afară pe Borza și Sântejudean, au fost dați afară de președinte. Le voi povesti ziariștilor din Italia ce suporteri deosebiți are Clujul”, a mai Palilla.

 

Italianul a stat pe banca echipei clujene numai în trei partide oficiale, două în Liga a II-a și una în Cupa României.

 

Cornel Țălnar va debuta sâmbătă pe banca echipei clujene. Universitatea va juca pe teren propriu cu CFR Timișoara, de la ora 11.00, meciul urmând să fie transmis în direct pe ProTV Cluj. De la ora 14.30, partida va fi în premieră pe Sport.ro.

 

                                                                                                                                                                                                                                     Articol scris de Andra LUPOU

01 Sep. 2009, 11:59 Seria 2
Pe aceeași temă