Palilla: „CFR-ul va juca dur”

15 Aug. 2009, 00:12 Seria 2
Palilla:

„U” a trecut granița Carpaților până în exotica Bănie unde, de la ora 11, undeva la periferia orașului Craiova, va întâlni pe Gaz Metan CFR, în primul meci al sezonului.

Antrenorul Carmelo Palilla promite că echipa este pregătită pentru prima victorie din stagiunea 2009-2010, la finalul căreia patronul Florian Walter își propune să vadă Universitatea în Liga I.

Noul „U” e gata de start, anunță italianul Palilla, primul cu pașaport străin care ia loc pe banca clujenilor, în ultimii 50 de ani. La fel ca în sezonul 2006-2007, la finalul căruia „Șepcile roșii” au promovat în Liga I, echipa debutează pe terenul unei nou-promovate. Atunci a fost FC Baia Mare, acum e Gaz Metan CFR Craiova, o echipă înființată pe când clujenii câștigau cu 2-1 în Maramureș, adică prin 2006.

Declarațiile craiovenilor din ultima săptămână, care susțin că Gaz Metan CFR pornește cu un moral mai bun în fața Universității, datorită faptului că e nou-promovată, iar clujenii s-au salvat in-extremis de la retrogradare, au ajuns și la urechile staffului tehnic. Palilla promite că „U” e pregătită pentru duelul din Bănie și anunță că nu-l interesează un meci egal. „Armele sunt încărcate! Știm despre Craiova tot ce-i de știut, dar ne-au deranjat puțin declarațiile lor. N-au vorbit prea frumos despre noi”, a declarat Palilla.

Acesta se așteaptă la un tratament mai ostil pe teren, din partea oltenilor. „Cred că vor juca mai dur, mai agresiv și trebuie să fim atenți la acest aspect. I-am studiat destul de mult și știm la ce să ne așteptăm”, a mai spus italianul.

În ceea ce privește primul „11”, Palilla a spus că mai are dubii doar în ceea ce-i privește pe ultimii trei jucători din faza ofensivă. Cel mai probabil, nu vor apărea suprize prea mari, singura incertitudine fiind omul care va face pereche cu Bucșa în centrul liniei mediene, italianul având de ales între Baiano și Ionescu, primul fiind favorit.

Astfel, „U” ar putea arăta în felul următor în debutul jocului de azi: Huțan – Ungurușan, Szilagyi, Teușan, Iuhas – Cojocnean, Bucșa, Baiano, A. Popa – Sântejudean, Voican.

Jocul va fi condus de o brigadă sută la sută bucureșteană, cu Claudiu Baboia la centru, ajutat la cele două tușe de Mihai Gheorghe și Claudiu Florea. Jocul va începe de la clasica oră 11.
     

Sursa: Ziua de Cluj

 

15 Aug. 2009, 00:12 Seria 2
Tags:
Pe aceeași temă