EXCLUSIV / Țălnar: „Vreau la Universitatea”

26 Aug. 2009, 01:06 Seria 2
EXCLUSIV /** Țălnar:

UPDATE:

După ce actualul antrenor al Universității Cluj, Carmelo Palilla a recunoscut ca va pleca de la echipă după ce a ajuns la un acord cu Florian Walter, Cornel Țălnar e principalul favorit pentru preluarea echipei. Fostul antrenor al lui Dinamo a recunoscut discuțiile purtate cu oficialul și a declarat că mâine se vor avea loc negocierile. 

 

Cornel Țălnar: “Îmi doresc să vin la Cluj, voi negocia joi cu domnul Walter condițiile unui angajament, nu am discutat încă față în față cu patronul Universității. Trebuie să văd ce se dorește la Cluj și ce lot voi avea la dispoziție înainte să putem vorbi mai multe. Am mai antrenat Universitatea, am amintiri plăcute cu această formație pe care am pregătit-o în Liga I acum 11 ani. Valoarea echipei nu este cea pe care am văzut-o la partida cu Sănătatea”

 

Carmelo Palilla a recunoscut miercuri că va pleca de la Universitatea: "Am avut marți seara o discuție cu domnul Walter și am ajuns la un acord să ne despărțim, acum mai aștept numai rezilierea contractului. Sunt multe probleme de pus la punct, nu am ajuns la un acord cu domnul Walter pentru a continua împreună. Nu cred că este corect să fiu tras la răspundere după numai trei partide, nici nu îi cunosc foarte bine pe jucători. Eu am avut un proiect pe trei ani cu Universitatea, dar în România nu se poate lucra pe termen lung”, a spus Palilla pentru liga2.ro.

 

 

Jucătorii lui Carmelo Palilla s-au făcut de râs ieri în compania unei echipe de liga a III-a. Florian Walter a părăsit negru de supărare stadionul și mai mult ca sigur îl va schimba pe Palilla cu Țălnar, care a fost prezent la meci.
 

„Vreau în semifinalele Cupei”, spunea patronul Walter înaintea partidei de ieri. Doar el pare să fi crezut însă în acest obiectiv. Carmelo Palilla a introdus în jocul cu Sănătatea o echipă formată în principal de rezerve, care nu s-au putut ridica nici măcar la nivelul adversarilor din liga a III-a.

 

Mult mai „sănătoși” în teren, „virușii verzi” au anesteziat Universitatea prin golul lui Micula (12) și apoi au asistat calmi la neputința „șepcilor”.

 

La finalul jocului, Florian Walter i-a protejat pe unii jucătorii de fanii supărați, dar nu i-a putut feri de înjurături. „Rușine să vă fie!”, le-au strigat suporterii jucătorilor.

 

La fel de nervos a fost și Florian Walter. „Trebuie schimbat ceva la echipă”, a spus finanțatorul. Surse din anturajul omului de afaceri spun că acesta este decis să-l demită pe Palilla, fiind nemulțumit de felul în care italianul pregătește echipa și face primul „11”.

 

Cornel Țălnar este primul pe lista preferințelor lui Walter, el asistând din tribune la jocul cu Sănătatea.

 

 

articol scris de Paula MITRACU (Pro Tv) și Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

26 Aug. 2009, 01:06 Seria 2
Pe aceeași temă