Scandal pe bani între Palilla și Walter!

26 Aug. 2009, 21:44 Seria 2
Scandal pe bani între Palilla și Walter!

Negru de furie după meciul pierdut în Cupa României cu Sănătatea Cluj, scor 0-1, finanțatorul Florian Walter a decis în aceastăi dimineață să se despartă de antrenorul italian Carmelo Palilla.

Finanțatorul lui „U” i-a oferit aproximativ 20.000 de euro pentru rezilierea contractului, însă Palilla nu vrea să plece până când nu va primi 60.000 de euro, adică salariul pe acest sezon, plus un bonus de 10.000 de euro. „Am avut marți seara o discuție cu domnul Walter și am ajuns la un acord să ne despărțim. Mai trebuie doar să semnez rezilierea contractului. Am pus niște condiții, acum aștept hârtia de la șefi să văd dacă mi-au fost acceptate„, a spus Palilla pentru liga2.ro.

Popescu va conduce echipa la Oradea

Pentru că nu a ajuns la un consens cu Palilla pentru rezilierea contractului, Walter a decis ca la meciul de la Oradea de sâmbătă pe bancă să stea Marius Popescu. „Palilla nu a fost încă demis. Am luat însă decizia ca pentru meciul cu FC Bihor de pregătirea echipei să se ocupe Marius Popescu, Emil Szolomajer și Călin Sălăgean. Nici eu, nici Palilla nu vom merge la Oradea. Voi mai discuta cu Palilla joi, când sper să ajungem la un acord pentru rezilierea contractului„, a precizat și Walter.
 

                                                                                                                                                                                                                                    Articol scris de Daniel LUP

26 Aug. 2009, 21:44 Seria 2
Pe aceeași temă