„N-am primit niciun ban, mi-au luat casa și mașina”

01 Sep. 2009, 14:25 Seria 2

Italianul Carmelo Pallila a declarat, marți, într-o conferință de presă, că a nu a primit niciun ban de la conducerea clubului Universitatea Cluj, de unde a fost demis după trei meciuri, menționând că în cursul dimineții un angajat al grupării clujene i-a luat și mașina și cheile de la casă.

 

"Când am venit s-a vorbit de un proiect pe trei ani, obiectiv de promovare după al doilea. Dacă se dorea promovarea din primul an aduceam jucători italieni profesioniști de la început. Am crezut în ce mi-a spus Florian Walter, dar m-am convins că am mers pe un drum greșit. M-a dat afară după trei jocuri, dar nu am primit niciun ban până acum, iar azi dimineață un angajat al clubului mi-a luat mașina și cheile de la casă. Cum se poate comporta astfel un club cu o tradiție de 90 de ani? Nu vreau să vorbesc de noul antrenor, e un coleg, dar nu știu câte etape va rezista, asta nu mai e problema mea. Au existat jucători puși pe liber în ultimul timp, dar pe mine nu m-a întrebat nimeni, a fost decizia patronului Florian Walter", a declarat Pallila.

 

Italianul Carmelo Pallila a condus echipa U Cluj doar trei meciuri, două în campionat și unul în Cupa României, care i-a fost fatal: eșecul cu Sănătatea Cluj, 0-1.

 

Sursa: Mediafax

01 Sep. 2009, 14:25 Seria 2
Pe aceeași temă