Palilla: „Am fost lucrat de Mărginean!”

02 Sep. 2009, 10:16 Seria 2
Palilla:**

Divorț cu poalele în cap între “U” Cluj și antrenorul Carmello Pallila. Italianul, care nu s-a înțeles încă la bani cu șefii pentru rezilierea contractului, a rămas de ieri și fără casă și mașină. Palilla îl atacă în termeni duri pe consilierul lui Florian Walter.
 

Carmelo Palilla a răbufnit luni seara împotriva șefilor lui “U” din cauză că a fost demis după meciul cu Sănătatea Cluj din Cupa României (scor 0-1).

 

“Este incredibil ce s-a întâmplat. Eu am acceptat să vin la Cluj pentru proiectul prezentat de patron, potrivit căruia în doi ani trebuia să contruiesc o echipă care să promoveze în al treilea sezon. Dacă știam că trebuie să câștig din prima, aduceam jucători profesioniști din Italia. Cred că este vorba despre o trădare a proiectului și că am fost lucrat de Mărginean. Dacă el nu era la echipă, Walter făcea mai multe pentru “U”. Apoi, patronul nu trebuia să se ia după jucătorii care s-au plâns că stau prea mult la soare. 80% dintre jucători sunt ok, ear 20% ar trebui să plece. Dacă acești 20% sunt aproape de Walter și Mărginean, problema e gravă de tot”, a atacat Palilla pentru www.citynews.ro, arătându-l cu degetul pe Ion Mărginean, omul care, deși nu mai are nicio funcție la club, este mâna dreaptă a lui Walter.
 

 

A rămas fără casă și mașină
 

Italianul și-a continuat tirada ieri, când a organizat o conferință de presă. „Marele meu regret este că am crezut în vorbele celor care mi-au propus proiectul pe termen lung, dar nu am apucat să fac ceva la acest club”, s-a plâns Palilla, care în acte este încă antrenorul “șepcilor roșii”. “Încă nu mi-am reziliat contractul, trebuie să mă înțeleg la partea financiară cu șefii. Să vedem dacă o vom face, mai ales după întâmplarea de azi (n.r. ieri), când un angajat al clubului mi-a luat mașina și cheile de la casă”, a adăugat italianul. Tehnicianul cere 60.000 de euro pentru a iscăli sentința de divorț, în timp ce Walter nu e dispus să-i dea mai mult de 20.000 de euro.

 

"Universitatea este norocoasă că are asemenea suporteri, dar în România conducerea se împlică prea mult. Le voi povesti ziariștilor din Italia ce suporteri deosebiți are Clujul"
Carmelo Palilla

 

3 partide oficiale a stat Palilla pe banca lui „U”, două în Liga a II-a și una în Cupa României

 

 

articol scris de Andra LUPOU și Daniel LUP

 

02 Sep. 2009, 10:16 Seria 2
Pe aceeași temă