Ousmane și Pirtea, bătăile de cap ale lui Ionuț Popa la Șoimii. „Avem această problemă cu extracomunitarii”

Marius ANGHEL 10 Nov. 2015, 11:12 Seria 2
Ousmane și Pirtea, bătăile de cap ale lui Ionuț Popa la Șoimii.**

Prestația atacantului de culoare a Pâncotei, Ousmane Gueye, în disputa cu UTA Bătrâna Doamnă l-a pus pe gânduri pe antrenorul Șoimiilor, Ionuț Popa. Regula din Liga a doua, conform căreia doar doi jucători extracomunitari au voie să fie în lot în pune în dificultate pe „Mister”.

„El a evoluat bine, dar avem această problemă cu extracomunitarii. Alin Mihai vine totuși după o accidentare de lungă durată și e greu să reintre în ritmul de 90 de minute meci de meci cu realizări. În plus, Issa joacă titular mereu iar eu trebuie să aleg între Traore și Ousmane ca al doilea jucător din lot. A plecat acel fotbalist care era jucător de bază și aveam astfel soluții pentru postul de fundaș central, iar acum mai mereu trebuie să îl am ca Traore ca soluție pentru centrul apărării, iar Ousmane rămâne în afara lotului. Îmi pare rău de amândoi, pentru că sunt jucători foarte valoroși, mi se rupe sufletul că unul dintre ei trebuie să rămână în afara lotului, dar momentan nu avem ce să facem”, a declarat Ionuț Popa.

Extrema Pâncotei care a impresionat în primele dispute din acest campionat nu mai are aceeași formă. George Pirtea (foto) a avut ocazia egalării în disputa contra celor de la UTA, dar a nimerit doar bara în repriza a doua. „Pirtea trece printr-o formă fotbalistică mai scăzută, el are ca și obiectiv motivația după atâtea etape disputate deja. Faptul că un fotbalist duce atâtea etape la rând ca și titular înseamnă că e unul care știe să țină de viața lui, dar să nu uităm că el provine de undeva de jos, din eșaloane inferioare și merge acum în sus, încă nu e obișnuit cu stilul de performanță. Eu am încredere în el și sper și cred că va ajunge un jucător de primă ligă”, a mai punctat antrenorul celor de la Pâncota.

Șoimii Pâncota joacă miercuri, în etapa a 13-a a Ligii 2, de la ora 14:00, pe teren propriu, cu FC Brașov.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Nov. 2015, 11:12 Seria 2
Pe aceeași temă