CS Mioveni a transferat un mijlocaș care a debutat în Liga 1 pentru Pandurii. Noua achiziție se încadrează perfect în noua politică a clubului

Pe lângă Cristian Andor și mulți jucători promovați de la echipa secundă, CS Mioveni a bifat astăzi un nou transfer pentru viitorul sezon al Ligii 2. Noua achiziție a argeșenilor se încadrează perfect în noua politică a clubului, reconstrucția cu tineri jucători.

Arădeanul George Pirtea, ultima dată la Național Sebiș, în Liga 3, a semnat astăzi cu CS Mioveni un contract valabil până în vara anului 2020, scrie Sport Arad. Mijlocașul care pe 24 iulie împlinește 21 de ani a dat probe în ultima perioadă la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și a fost la un pas să semneze cu ACS Poli Timișoara, însă în cele din urmă a ajuns în Liga 2 la gruparea galben-verde.

„Mă bucur că fac parte din lotul unei echipe ce oferă condiții de Liga 1, cu un antrenor foarte bun în persoana domnului Florin Marin. Sper să mă acomodez rapid, să fac o pregătire cât mai bună și să-mi aduc contribuția la rezultatele bune ale echipei, prin pase și goluri”, a mărturisit, pentru sursa mai sus citată, fotbalistul orginar din Chișineu Criș.

Jucătorul de bază al echipei Șoimii Pâncota în sezonul 2015-2016, atunci când a bifat 32 de meciuri în Liga 2 și a înscris 7 goluri, a mai trecut apoi pe la Pandurii Târgu Jiu, în Liga 1, acolo unde a evoluat în două meciuri în prima parte a campionatului ce tocmai s-a încheiat. Înainte să ajungă la Pandurii, Pirtea a fost dorit și de CS Mioveni, grupare cu care a semnat acum.

Pe aceeași temă