CS Mioveni are patru transferuri perfectate până acum. Ultimele două achiziții vin de la FC Brașov și Sepsi

Conducerea CS Mioveni a perfectat de la reluarea pregătirii echipei și până în momentul de față patru transferuri, toți semnând pentru următorii doi ani.

Primul venit la echipa galben-verde a fost Cristian Andor (27 de ani), ultima dată la UTA Bătrâna Doamnă, un mijlocaș cu experiență pe postul pe care evoluează. Acesta s-a alăturat lotului de la reunire, discuțiile cu el fiind începute încă din vacanță.

Al doilea venit este George Pirtea (20 de ani), un mijlocaș care în sezonul trecut a jucat la Pandurii sau Pandurii II și apoi în Liga 3 la Național Sebiș. 

Ultimii veniți s-au alăturat lotului argeșenilor la sfârșitul săptămînii trecute. Este vorba despre Alexandru Ichim (27 de ani), fundaș central, ultima oară la FC Brașov, dar care a evoluat în Liga 1 pentru Ceahlăul Piatra Neamț și FC Botoșani, și despre Daniel Ene (25 de ani – foto), atacant venit de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, echipă alături de care a promovat în Liga 1, însă care nu l-a păstrat în lot. Ene, de altfel, a mai fost la echipa din Mioveni și acum câteva sezoane, atunci când antrenor era Ion Moldovan.

„Toți acești jucători au semnat pe doi ani. Dacă mai apare vreun jucător bun, se poate să mai completăm lotul. E posibil un mijlocaș să mai luăm sau un atacant. Altfel, dacă nu mai apar acești jucători buni, cam acesta ar fi lotul”, spune președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, despre venirile de la echipă din această vară.

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Pe aceeași temă