Gugu, accidentare gravă la meciul cu Chindia. Luat cu Ambulanța, târgoviștenii au improvizat pentru a nu risca să piardă la „masa verde”, deși conduceau cu 3-0

Marius ANGHEL 31 Oct. 2017, 13:19 Campionat

La ultima fază a primei reprize a meciului de la Târgoviște, cu Chindia, fundașul Mioveniului Costinel Gugu a suferit o accidentare destul de gravă. A fost o lovitură liberă pentru argeșeni de pe dreapta, Andor a centrat în careu mic, iar Gugu a fost busculat de portarul Iustin Popescu, care l-a lovit în săritură. Jucătorul Mioveniului a căzut la pământ alături de un coechipier, iar arbitrul a dat până la urmă offside, la semnalizarea tușierului, altfel trebuia să arate penalty și eliminare pentru Popescu, la 3-0 pentru Chindia.

După această fază, centralul a fluierat și finalul partidei, însă Gugu a rămas pe teren să primească îngrijiri medicale. A fost nevoie și de intervenția medicilor de pe Salvare, aceștia urcându-l pentru mai multe îngrijiri în Ambulanță. Salvarea a ieșit din incinta stadionului cu jucătorul argeșean și a așteptat în afară venirea unei a treia Ambulanțe. Cum însă asta nu a venit până la ora 16.00, când trebuia să înceapă a doua repriză, arbitrul a amânat reînceperea jocului cu câteva minute.

Până la urmă, organizatorii au chemat în incinta stadionului Salvarea cu Gugu în ea pentru a putea da drumul la joc și a nu risca să piardă la „masa verde”, deoarece regulamentul stipulează că un meci se poate juca numai dacă sunt două Ambulanțe la stadion.

În cele din urmă, a venit și a treia Ambulanță, care l-a preluat pe Gugu și l-a dus la spital, acesta fiind însoțit de maseurul Dragoș Radu. Cei doi au fost recuperați după meci de oficialii clubului, făcând joncțiunea cu restul lotului pe drum, Gugu revenindu-și și el, după acea comoție puternică.


Mihai Neicuțescu, cu o dublă, și Andrei Tirică, cu un autogol, au marcat în poarta Mioveniului în înfrângerea drastică cu Chindia, scor 3-0. Diferența de scor putea fi însă și mai mare

Pirtea, eliminat

Pe lângă Costinel Gugu, un alt jucător al Mioveniului, George Pirtea, nu a mai terminat meciul de la Târgoviște pe teren. Și nu pentru că a fost schimbat, ci pentru că a fost eliminat în minutul 87. Practic, mijlocașul galben-verde a văzut două galbene în decurs de două minute, primul în minutul 85 pentru proteste, după ce arbitrul a lăsat jocul să continue la un fault, și al doilea pentru un presupus fault din lateral la Liviu Mihai. La reluări s-a văzut că Mihai a căzut fără să fie atins.

Articol scris de Silviu MIHAI
Video: DB-Sport
Foto: Cătălin Clopotaru

Marius ANGHEL 31 Oct. 2017, 13:19 Campionat
Pe aceeași temă