Otopeniul speră să revină în seria I!

05 Aug. 2009, 19:03 Seria 2
Otopeniul speră să revină în seria I!

Gruparea ilfoveană își pune toate speranțele în ședința de mâine a Comitetului Executiv de la care așteaptă o decizie favorabilă în ceea ce privește mutarea echipei în seria I. La momentul respectiv, gruparea ilfoveană prin vocea directorului general Mugur Porumbacu și-a exprimat indignarea față de decizia FRF, solicitând în scris mutarea în seria I. În caz contrar, Otopeniul luase în calcul chiar și retragerea, justificând această opțiune prin lipsa fondurilor necesare efectuării deplasărilor în seria a doua.

 

Prezent la meciul de azi de dimineață din Ștefan cel Mare, unde Otopeni (foto, în bleu-albastru) a trecut lejer de Dinamo II, scor 4-1, Mugur Porumbacu ne-a confirmat că ilfovenii nu au renunțat la demersul lor. De altfel, mâine va fi depusă la federație o nouă notificare prin care se va solicita analizarea cazului echipei CS Otopeni și readucerea acesteia în seria I. Oficialul ilfovean a declarat că așteaptă o decizie corectă din partea FRF care să satisfacă doleanța echipei sale și să readucă lucrurile pe făgașul normal.

 

Din informațiile noastre, se pare că demersul Otopeniului are șanse de rezolvare, deoarece ar exista cel puțin o echipă, în seria I, care nu și-a confirmat participarea în noul sezon al Ligii a II-a. Astfel, s-ar elibera un loc care poate fi ocupat de Otopeni. Mâine la prânz, după ședința Comitetului Executiv se va afla dacă ilfovenii au avut succes sau nu.

 

Vă reamintim că pe 27 iulie a avut loc stabilirea seriilor Ligii a II-a și a III-a, dar și tragerea la sorți a programului competițional ale celor două eșaloane. Atunci a fost decisă mutarea Otopeniului în seria a doua, luându-se în considerare criteriul valoric și nu cel geografic ca în anii precedenți.

 

 

Articol scris de Mihai Andrieș

05 Aug. 2009, 19:03 Seria 2
Pe aceeași temă