„Vioară” nu mai știe cum să-și motiveze jucătorii: „Sunt blazați, plafonați, joacă fotbal doar de plăcere”. Tehnicianul Gloriei spune că la Buzău „e mai rău ca la Otopeni”

Marius ANGHEL 19 Apr. 2015, 14:52 Campionat

După 0-2 cu Academica Argeș pe teren propriu, ceea ce a dus și la prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon, Gloria Buzău a cedat și în fața celei de-a doua echipe care se luptă pentru promovarea în Liga 1 din Seria I. Echipa pregătită de Viorel Ion a suferit un eșec drastic la Voluntari, acolo unde liderul i-a marcat de cinci ori în poartă, scor 5-2

Buzoienii nu mai au șanse la primele două locuri din play-off, însă luptau pentru a urca o poziție, pe ultima treaptă a podiumului Seriei I. Au totuși șanse vii, deoarece au un singur punct în spatele Rapidului, care și el a pierdut rușinos la Pitești, cu 0-6.

La finalul meciului de la Voluntari, antrenorul Gloriei a rămas minute bune singur pe bancă pentru a-și limpezi mintea și mai apoi a declarat că nu știe dacă mai poate să-și motiveze fotbaliștii, „blazați, plafonați, care joacă fotbal doar de plăcere, însă cu foamea-n gât”.

„Nu știu ce să mai fac! Sunt mai supărat ca niciodată pentru că am ajuns pentru prima dată în cariera de antrenor la momentul acela în care nu știu ce să le mai spun jucătorilor în vestiar. Am primit promisiuni peste promisiuni, nu s-a întâmplat absolut nimic. Ce să le mai zic eu jucătorilor? În ultimele șapte luni am luat un singur salariu. Sunt blazați, plafonați, joacă fotbal doar de plăcere, dar foamea-n gât!”, a declarat, pentru ilfovsport.ro, Viorel Ion, care a mai spus că face eforturi pentru a le achita din restanțe jucătorilor.

Viorel Ion descrie actuala situație de la Buzău ca fiind mai rea decât cea pe care a petrecut-o la CS Otopeni, echipă care într-un final s-a desființat. „Credeți-mă, la Buzău e mai rău ca la Otopeni. Acolo ne dădeau niște mărunțiș, ca să trecem peste datoriile uriașe. Aici, nimic, nimic. Le-am dat jucătorilor câte cinci milioane, ziceai că le-a dat Abramovici o avere, așa se bucurau. M-am tot împrumutat, mi-am pus obrazul peste tot, dar am rămas singuri. Nu e nimeni lângă echipă, sunt atât de supărta că nu știu ce mai e de făcut. Nu am crezut niciodată că fotbalul va ajunge într-o situație atât de disperată”, a mai spus „Vioară” pentru sursa citată.

Gloria Buzău este în insolvență și a fost păsuită de Judecătoria Buzău pentru a nu intra în faliment.

Marius ANGHEL 19 Apr. 2015, 14:52 Campionat
Pe aceeași temă