Dorințele lui Porumbacu: Promovarea în Liga a II-a, construcția celor două terenuri sintetice și modernizarea cantonamentului

Mihai Andries 24 Dec. 2013, 17:00 Stiri
Dorințele lui Porumbacu:** Promovarea în Liga a II-a, construcția celor două terenuri sintetice și modernizarea cantonamentului

La Chindia s-au trasat obiective îndrăznețe pentru prima parte a noului an. Conducătorii clubului au impus staff-ului tehnic să se continue linia ascendentă începută în turul campionatului pentru a se putea ajunge la țintele dorite. Conducerea executivă a clubului a evidențiat că principalul țel al echipei este promovarea în Liga a II-a.

Mugur Porumbacu lăsat de înțeles că are încredere în potențialul jucătorilor și al antrenorilor că vor reuși în vară să readucă clubul târgoviștean din nou în eșalonul secund al țării. De asemenea, o altă țintă a grupării dâmbovițene trasată de președintele executiv a fost îmbunătățirea condițiilor de antrenament și de cazare a juniorilor. Acesta a a transmis că beneficiind de ajutorul autorităților locale și județene va demara din primăvară lucrările de contrucție a celor două terenuri sintetice și a cantonamentului de sub tribuna I a stadionului „Eugen Popescu”.

„Anul viitor îmi doresc promovarea în Liga a II-a cu prima echipă și realizarea acelui proiect îndrăzneț ce ține de centru de copii și juniori. O să fac tot ce îmi stă îmi putință să contruim cele două terenuri sintetice și modernizarea cantonamentului. Am primit toate asigurările de la domnii Țuțuianu și Boriga că ne vor sprijini din toate punctele de vedere în acest sens. Este un lucru extraordinar să putem oferi copiilor cele mai bune condiții de antrenament în cel mai scurt timp”, a spus Mugur Porumbacu.

 

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 24 Dec. 2013, 17:00 Stiri
Pe aceeași temă