Porumbacu: „Cherchez și Văduva nu au semnat cu Dinamo”

Porumbacu:**

Chindia își propune să nu se despartă de nici un fotbalist în pauza de iarnă. Cum echipa vizează promovarea în Liga a II-a la sfârșitul sezonului, conducătorii clubului nu își permit să piardă nici unul dintre oamenii importanți din lotul antrenat de Silviu Dumitrescu.

Chiar dacă Dinamo arătă un interes mare pentru achiziționarea lui Cherchez și Văduva, oficialii de lângă Turn lasă de înțeles că există șanse reduse ca ei să ajungă la divizionara A în această iarnă. Aceștia afirmă că până în momentul de față divizionara A nu a înaintat vreo ofertă concretă în dreptul vreunuia dintre jucătorii doriți.

„Nu este adevărat că Văduva și Cherchez au semnat pe cinci sezoane cu Dinamo. Noi nu am fost contactați de vreun oficial de la Dinamo pe această temă. Cherchez este jucătorul nostru până în 2015, iar Văduva după ce termină înțelegerea cu noi, devine jucătorul lui Gică Popescu. Așa că nu știu de unde a reieșit că ambii fotbaliști au ajuns în curtea lui Dinamo, când contractele lor sunt la sediul clubului nostru. Din câte am înțeles, se pare că nici jucătorii nu au fost contactați de oficialii dinamoviști”, a declarat președintele Chindiei, Mugur Porumbacu.

La mijlocul acestei săptămâni, antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican declara pentru Sport Dâmbovițean că este interesat de mai mulți dintre componenții divizionarei C dâmbovițene.

 

Sursa: Sport Dâmbovițean

Pe aceeași temă