Orădenii vor să-l suspende pe dezertorul Mihalache! Pană: „Nu mai are ce căuta la această echipă”

Marius ANGHEL 10 Apr. 2013, 16:34 Seria 2
Orădenii vor să-l suspende pe dezertorul Mihalache!** Pană:

Plecat surprinzător de la echipă, vineri, înaintea meciului cu Damila Măciuca, mijlocașul transferat de FC Bihor în această iarnă Ovidiu Mihalache (foto, nr. 5) riscă să fie suspendat de clubul orădean.

„Ne-a surprins atitudinea lui. El este cu drepturile financiare la zi, e vorba de prima de instalare, salarii și chirie și nu îl înțelegem de ce a procedat în acest fel”, a declarat președintele clubului, Șerban Morcan.

Oficialul a mai spus că acest comportament al jucătorului va fi analizat de conducerea clubului în ședința AGA și se va lua o decizie în ce-l privește. Cel mai probabil jucătorul va fi suspendat de la club.

Și antrenorul Marian Pană este supărat pe gestul jucătorului, pentru că și-a lăsat echipa la greu înainte de confruntarea cu Damila Măciuca. „Din punctul meu de vedere, Mihalache nu mai are ce căuta la această echipă, pentru că a pus mai presus banii decât orice, dar nu eu decid”, a declarat tehnicianul. Potrivit unor surse neoficiale, fotbalistul ar fi avut pretenția unui salariu mai mare.

Pentru că a plecat de la echipă înainte de jocul de campionat cu Damila Măciuca, Ovidiu Mihalache va suporta rigorile regulamentului de ordine interioară a clubului orădean, club care, după toate probabilitățile, va cere Federației suspendarea fotbalistului. Asta înseamnă că îi va fi reziliat contractul cu FC Bihor, dar nu va putea nici să joace la alte echipe.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 10 Apr. 2013, 16:34 Seria 2
Pe aceeași temă