Orădenii se antrenează fără „principal”

04 Jul. 2009, 13:05 Seria 2
Orădenii se antrenează** fără „principal

Vineri după amiază, FC Bihor a susținut antrenamentul pe terenul central. Ședința de pregătire a fost condusă de antrenorul secund, Horică Rădulescu, care a propus în final un meci școală, disputat între cele două careuri de 16 metri.

 

Conducătorii clubului orădean au anunțat că varianta cu Adrian Văsâi a căzut și că numirea noului antrenor al lui FC Bihor va avea loc până sâmbătă, pentru ca noul antrenor să poată conduce echipa începând de luni.

 

AGA FC Bihor a acceptat cele 2.000 de euro salariu lunar pentru Văsâi, însă a înjumătățit prima de instalare, iar 15.000 de euro a reprezentat o variantă pe care antrenorul nu a acceptat-o.

 

„Întrucât sunt foarte mulți jucători în această perioadă de pregătiri, lotul de bază a efectuat antrenamentul la ora 9 dimineața, iar apoi va urma ședința de pregătire a jucătorilor nou veniți și a celor sosiți de la grupa de juniori A, campionii naționali ai categoriei de vârstă”, a declarat Adrian Alexandrescu, vicepreședintele FC Bihor.

 

Luni, lotul de bază al echipei FC Bihor va intra în cantonament la Băile Felix. Echipa se va caza în perioada 6-17 iulie la Hotelul Poenița.
 

 

bihoreanul.ro
 

04 Jul. 2009, 13:05 Seria 2
Pe aceeași temă