Operație reușită pentru Alin Mihai. Atacantul poate reveni pe gazon la finalul anului: „Nu vreau să risc o nouă accidentare”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Mar. 2015, 15:46 Actualizat: 17 Mar. 2015, 15:47 Seria 2
Operație reușită pentru Alin Mihai.  Atacantul poate reveni pe gazon la finalul anului: „Nu vreau să risc o nouă accidentare”

Accidentat la mijlocul lunii februarie în amicalul cu Millenium Giarmata și scos din circuit luni bune, Alin Mihai, golgheterul echipei Șoimii Pâncota, a fost operat de ligamente încrucișate și menisc de celebrul medic ortoped, Radu Prejbeanu. Intervenția chirurgicală a avut loc în urmă cu o săptămână și a durat o oră și jumătate, iar vineri fotbalistul a și început prima etapă a recuperării.

„Am fost deja la Cristi Dărăru, la Spitalul Municipal, și am făcut primele exerciții. Deocamdată, nu am voie să fac multe mișcări, trebuie să se irige țesutul nou pentru a trece la ceva mai complex”, a mărturisit puternicul „vârf”.

Cert este că Alin Mihai a terminat-o cu fotbalul în acest sezon, dar nici pe următorul s-ar putea să nu-l prindă de la bun început. „Timpul de recuperare depinde de la organism la organism, dar doctorul Prejbeanu m-a sfătuit să nu revin pe gazon mai devreme de luna septembrie a acestui an. O să-i urmez sfatul, căci nu vreau să risc o nouă accidentare. Și așa îmi lipsește deja fotbalul, nu vreau să stau departe de teren mai mult decât această perioadă”, a adăugat pâncotanul.

Sâmbătă, Alin Mihai își va susține colegii din tribunele arenei „Dan Păltinișanu” în „duelul” cu liderul din Seria a II-a, ACS Poli Timișoara.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Mar. 2015, 15:46 Actualizat: 17 Mar. 2015, 15:47 Seria 2
Pe aceeași temă