După golgheter, Concordia Chiajna și-a pierdut și căpitanul. Alin Dobrosavlevici a plecat și el la o echipă din Liga 1

Concordia Chiajna vrea să se salveze de la retrogradare, însă n-a putut să-și păstreze pentru partea a doua a sezonului doi jucători importanți pe care s-a bazat și în Liga 1. După Alexandru Albu, care a semnat cu Academica Clinceni, noua echipă a lui Florin Bratu și-a pierdut și căpitanul, pe Alin Dobrosavlevici, care s-a alăturat de astăzi lotului FC Hermannstadt, aflat în cantonament în Spania.

Golgheterul Concordiei din prima parte a sezonului Ligii 2, fundașul Alexandru Albu (26 ani), a semnat săptămâna trecută cu Academica Clinceni, întorcându-se, astfel, în Liga 1. Albu evoluase în toate cele 20 de meciuri din aceast sezon pentru echipa din Chiajna, reușind chiar să înscrie de șase ori.

Ilfovenii nu se vor mai baza nici pe fundașul Alin Dobrosavlevici (25 ani). Căpitanul echipei a fost ofertat de FC Hermannstadt și nu avea cum să rateze șansa să joace din nou în Liga 1. Dobrosavlevici a fost integralist în 16 meciuri în acest sezon și era unul dintre puținii jucători rămași la Chiajna din lotul pe care l-a avut în campionatul trecut, în prima ligă.

Jucătorul originar din Moldova Nouă s-a alăturat astăzi lotului echipei FC Hermannstadt, aflată în cantonament în Spania, la Marbella.

Mai mult, Concordia s-a despărțit și de atacantul Cosmin Neagu.

După prima parte a sezonului, Concordia Chiajna se află pe ultimul loc retrogradabil din Liga 2, pe 16. Ilfovenii au strâns 21 puncte în 21 de etape, cu unul mai puțin decât FK Csikszereda, prima clasată deasupra noii echipe a lui Florin Bratu.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) /Petrolul Ploiești

Pe aceeași temă