Un exemplu de urmat! Ovidiu Herea, golgheterul Ligii 2 la 34 de ani, după ce a reușit a treia dublă în trei meciuri consecutive. „Mă gândesc să fac aici lucruri cât mai frumoase”

Marius ANGHEL 01 Sep. 2019, 16:44 Campionat
Un exemplu de urmat! Ovidiu Herea, golgheterul Ligii 2 la 34 de ani, după ce a reușit a treia dublă în trei meciuri consecutive.**

După un început slab de campionat, cu două înfrângeri (1-2 cu Petrolul și 0-3 cu Csikszereda), în ciuda lotului de care dispune, Metaloglobus a prins curaj după succesul cu Ripensia (3-0), la Sportul Snagov (3-0) a avut o misiune facilă, iar la meciul cu „U” Cluj a arătat maturitate, nu s-a temut de numele adversarului pe care îl întâlnea, a profitat și de situația tensionată a acestuia și l-a învins cu 2-0. Formația bucureșteană a legat astfel trei victorii și a urcat în prima parte a clasamentului, acolo unde își propune să se afle și la final.

Ambele reușite ale echipei din cartierul Pantelimon i-au aparținut căpitanului Ovidiu Herea, jucător care a ajuns la a treia dublă consecutivă și la șapte goluri marcate în total în cinci meciuri. Mijlocașul care în sezonul trecut a reușit 11 goluri continuă să arate o formă bună, în ciuda vârstei destul de înaintate, de 34 de ani, acum fiind golgheterul echipei și al campionatului.

Ovidiu Herea spune că se simte bine la Metaloglobus, acolo unde joacă alături de fratele său, Claudiu, și speră ca echipa să își continue seria pozitivă. „Mă simt foarte bine. Mă bucur foarte mult că am reușit să legăm a treia victorie consecutivă, acum în fața unui adversar foarte bun. Sperăm să continuăm cu evoluțiile bune și să reușim cât mai multe victorii. Mai sunt multe meciuri de jucat, nu mă gândesc să fiu golgheter. În primul rând, îmi doresc să fiu sănătos, să continuăm să jucăm așa, pentru că, după părerea mea, avem o echipă foarte bună, cu jucători cu experiență, care au trecut pe la Liga 1, iar lucrul acesta se vede pe teren. Obiectivul echipei este o clasare mai bună decât cea de anul trecut, adică să terminăm în primele nouă locuri. Dar important este să luăm fiecare meci în parte, să ne gândim la următorul meci pe care îl avem. Cel cu Mioveni este foarte greu, din punctul meu de vedere. Iar la sfârșitul campionatului, când se va trage linie, noi sperăm să fim pe un loc cât mai bun”, a spus căpitanul Metaloglobusului la finalul meciului cu „U” Cluj, la microfonul DigiSport.

Întrebat dacă se gândește la un transfer, având în vedere forma bună în care se află, Ovidiu Herea a spus că trăiește momentul și că o să vadă ce decizie ia, dacă ajunge într-o astfel de situație. „Mă gândesc să joc cât mai bine aici. Sunt acasă, sunt cu fratele meu, mă simt foarte bine, joc fotbal de plăcere în momentul ăsta și, dacă va veni ceva pe viitor, în caz că va veni ceva, voi vedea atunci ce decizie voi lua. Deocamdată, mă gândesc să fac aici lucruri cât mai frumoase alături de fratele meu și vom vedea pe viitor ce se va întâmpla”, a mai spus Ovidiu Herea.

„Merită toate aprecierile. Este un exemplu la vârsta lui și la modul cum se antrenează”, a spus antrenorul Marius Măldărășanu despre Ovidiu Herea.

Ce crede despre începutul slab al lui „U” Cluj și despre fosta sa echipă, Rapid

Despre „U” Cluj a spus că-i va fi greu să recupereze punctele pierdute în acest debut slab de sezon, în care are patri înfrângeri în cinci meciuri, iar în privința Rapidului crede că ar fi trebuit să-și aducă mai mulți jucători cu experiență.

„Campionatul este lung. Este abia a cincea etapă. Se pot întâmpla multe lucruri până la sfârșitul campionatului. Da, într-adevăr, au pierdut acest start de campionat și o să le fie mult mai greu pentru a recupera aceste puncte. Dar se joacă.

Rapid este o echipă bună în momentul ăsta, cu foarte mulți jucători tineri. Foarte mulți oameni din fotbal cred că le mai trebuiau jucători cu experiență, pentru că Liga a 2-a este, după părerea mea, foarte puternică anul acesta și pot să câștigă și să pierzi cu orice echipă din campionat”, a mai declarat Ovidiu Herea la microfonul DigiSport.

7 goluri are marcate Ovidiu Herea pentru Metaloglobus în primele cinci etape ale noului sezon. Echipa bucureșteană are 9 marcate în total, unul aparținându-i lui Claudiu Herea, iar altul lui Valentin Ghenovici.

În următoarea etapă, Metaloglobus joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la CS Mioveni, actualul lider al Ligii 2, cu 13 puncte.

Marius ANGHEL 01 Sep. 2019, 16:44 Campionat
Pe aceeași temă