Onicaș: „Abia aștept să joc la Satu Mare, cred că poate fi un moment bun pentru mine de a-mi relansa cariera”

Marius ANGHEL 04 Sep. 2014, 19:23 Seria 2
Onicaș:**

Olimpia a avut o campanie interesantă de achiziții în această vară, cu jucători aduși de la UTA, CFR Cluj, Dinamo II sau Steaua București.

Cu siguranță însă că jucătorul cu cea mai impresionantă carte de vizită ce a semnat cu Olimpia e fostul mijlocaș al Stelei, Mihai Onicaș.

Onicaș și-a încheiat în această vară contractul cu Steaua și a semnat un angajament valabil pe doi ani cu Olimpia Satu Mare. „Abia aștept să joc la Satu Mare, cred că poate fi un moment bun pentru mine de a-mi relansa cariera după mai multe sezoane în care am fost împrumutat și, din păcate, am avut parte de ghinion și de accidentări”, a spus Onicaș, care a jucat 56 de partide în Liga 1, 3 în Europa League și 6 în preliminariile Europa League.

„Am avut șansa mea la 19 ani când domnul Bergodi a avut încredere în mine și am jucat meci de meci la Steaua. Din păcate a fost o perioadă cu multe schimbări în Ghencea și încet s-a preferat ca eu să fiu împrumutat după acel sezon. Acum am terminat contractul cu Steaua și cred că la 24 de ani mai am multe de arătat în fotbalul mare”, a mai spus mijlocașul.

Acesta a recunoscut că a fost primit excelent la Satu Mare, condițiile sunt bune iar echipa poate produce surpriza în seria a 2-a. „Din păcate n-am fost la Caransebeș dar sunt convins că a fost doar un accident. Eu sunt apt, m-am antrenat toată vara și abia aștept să îmi ajut noua echipă. Sunt convins că în prima fază vom prinde play-off-ul iar apoi în partea a doua să încercăm o clasare în primele trei din serie” a declarat Mihai Onicaș.

Legat de meciul de Cupa României cu Unirea Jucu, Onicaș speră ca Olimpia să treacă cu bine de acest obstacol. „Orice meci cu o echipă de liga 1 te motivează în plus și e o șansă de a te face remarcat. Nu e doar cazul meu ci și al tuturor băieților ce vor intra pe teren. Să fim serioși, orice fotbalist își dorește să evolueze la cel mai înalt nivel, iar eu chiar vreau să revin la o echipă de top, mai ales că am văzut ce înseamnă să îmbraci tricoul unui club important”, a încheiat Onicaș.

350.000 euro e cota de piață a lui Mihai Onicaș pe site-ul www. transfermarkt.co.uk

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 04 Sep. 2014, 19:23 Seria 2
Pe aceeași temă