Bogdan Miron se poate întoarce în fotbalul românesc. Fostul portar de la UTA și Luceafărul Oradea are ofertă din Liga 3

Andrei PASCU 19 Jul. 2020, 13:03 Liga 3
Bogdan Miron se poate întoarce în fotbalul românesc. Fostul portar de la UTA și Luceafărul Oradea are ofertă din Liga 3

Bogdan Miron (30 de ani) ar putea fi următorul transfer important al echipei SCM Zalău. Fostul portar de la UTA Arad, Olimpia Satu Mare sau Luceafărul Oradea este dorit de formația care a finalizat pe ultimul loc sezonul 2019/ 2020 în Seria 5 din Liga 3.

Echipa din Zalău a trimis deja oferta, notează Sportul Sălăjean, iar Bogdan Miron trebuie să ofere un răspuns cât mai repede. Portarul născut la Satu Mare, care măsoară 1.91 m, are peste 100 de meciuri la nivelul Ligii 2, dar și câteva partide în Liga 1. Poate fi de mare ajutor celor de la SCM Zalău, fiind un fotbalist cu mare experiență. În C.V.-ul său figurează echipe precum Olimpia Satu Mare, Șimleu Silvaniei, Luceafărul Oradea, Național Sebiș, UTA Arad, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Are și o experiență în afara României, în Ungaria. Din februarie anul trecut a fost legitimat la Cigand SE.

SCM Zalău a renunțat la 11 jucători și a adus șase. Cel mai important nume de pe lista venirilor e Mihai Onicaș

SCM Zalău a făcut multe schimbări de lot în această vară. A încheiat colaborări cu mulți jucători, dar, de departe, cele mai cunoscute nume la care a renunțat sunt Laurențiu Iorga (mijlocaș, 32 de ani), campion cu Oțelul Galați în 2011, și Andrei Pavel (atacant, 27 de ani), care în urmă cu câțiva ani a fost transferat de FCSB. Ultima clasată în sezonul 2019/ 2020 în Seria 5 a Ligii a 3-a, care ar fi avut șanse destul de mari să cadă în Liga 4 dacă nu s-ar fi ”înghețat” sezonul, a mai pus pe liber și alți fotbaliști trecuți prin Liga 2 sau chiar Liga 1. Alte nouă nume s-au mai regăsit pe lista plecărilor.

La capitolul veniri, SCM Zalău a anunțat șase până acum. Au fost aduși jucătorii Mihai Onicaș, Baltyk Gdynia, Mihai Petra, Mihai Forna, Alin Mutu și Cristian Jalbă. În ceea ce-l privește pe Onicaș (30 de ani), el a jucat ultima oară pentru Unirea Dej, tot în Liga 3.

SCM Zalău a semnat cu un FOST STELIST!

Echipa de fotbal SCM Zalău a făcut un transfer de răsunet: un jucător cu experiență în Liga 1 – trecut pe la Steaua București – a semnat cu gruparea antrenată de Marius Pașca. Este vorba despre mijlocașul Mihai Onicaș (30 de ani), sportiv care a impresionat la grupele de copii şi juniori ale Universităţii Cluj (a fost și campion național) şi la numai 15 ani a semnat cu Steaua Bucureşti.

Pentru primele luni ale anului 2020, Mihai Onicaș a acceptat un alt tip de provocare, una cu totul diferită. El a participat la Survivor România, show care a fost transmis în exclusivitate la Kanal D.

SCM Zalău se adaugă acum în CV-ul fostului stelist, după ce conducătorii zălăuani au bătut palma cu el și l-au convins să semneze un angajament valabil până în vara anului 2021, cu posibilitate de prelungire”, anunța SCM Zalău, după perfectarea actelor.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/restructurari-masive-la-scm-zalau-a-renuntat-la-toate-numele-grele-pe-care-le-avea-in-lot-fostul-campion-laurentiu-iorga-si-andrei-pavel-in-capul-listei-19139723

https://liga2.prosport.ro/liga-3/zile-decisive-pentru-viitorul-lui-aerostar-bacau-saptamana-urmatoare-se-decide-totul-liga-2-sau-liga-3-presedintele-doru-damaschin-eforturile-au-ramas-fara-ecou-dar-nu-renuntam-la-ideea-19139321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/perioada-de-transferuri-pentru-sezonul-2020-2021-a-inceput-in-mod-oficial-19139270

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-costea-si-a-prelungit-contractul-cu-viitorul-daesti-am-avut-oferte-si-acum-dar-imi-este-bine-acasa-langa-familie-planurile-de-viitor-ale-fostului-international-cine-isi-d-19138793

 

Andrei PASCU 19 Jul. 2020, 13:03 Liga 3
Pe aceeași temă