Mihai Onicaș lasă fotbalul pentru a merge în junglă. Actualul jucător al Unirii Dej va participa la „Survivor Romania”

Marius ANGHEL 23 Dec. 2019, 20:57 Stiri
Mihai Onicaș lasă fotbalul pentru a merge în junglă.** Actualul jucător al Unirii Dej va participa la

Mihai Onicaș (29 de ani), în prezent jucător la echipa de Liga 3 Unirea Dej, va lua o pauză de la cariera de fotbalist pentru a participa la un reality show, „Survivor Romania”, care va fi filmat în jungla din Republica Dominicană și transmis de Kanal D.

Fost mijlocaș la Steaua sau „U” Cluj nu este primul fotbalist care va participa la un astfel de show televizat. În trecut, tot la Kanal D, dar la „Exatlon”, Giani Kiriță, Cristian Pulhac sau Costin Gheorghe au fost „eroi” ai emisiunii.

Mihai Onicaș a fost prezentat luni, 23 decembrie, de postul tv ca unul dintre participanții la reality show-ul „Survivor Romania” a cărui dată de începere nu a fost anunțată. Alți concurenți făcuți publici sunt Augustin Viziru, Ruby, Cezar Juratoni, Asianei Peng, Bogdan Vlădău și Ioana Filimon.

„Survivor România este o oportunitate unică de a-mi testa limitele. Totul este public, la vedere și vreau ca oamenii să mă cunoască așa cum sunt. Îmi doresc să devin parte dintr-o echipă, așa cum eram când practicam sportul de performanță. Vreau să văd dacă pot rezista în condiții dificile. Nu îmi este teamă. Mă adaptez ușor atât la condiții grele, cât și la oameni noi. Știu să mă fac plăcut, să ajut. Vreau să îmi demonstrez nivelul de rezistență, mai ales psihică”, spune Mihai Onicaș de ce a acceptat să participe la reality show.

Originar din Cluj-Napoca, Mihai Onicaș a început fotbalul la „U” Cluj și în cariera sa a mai evoluat pentru Mureșul Deva, Steaua II, Steaua, CSMS Iași, FCM Târgu Mureș, Unirea Urziceni, Viitorul, ASA Târgu Mureș, Olimpia Satu Mare, Speranța Nisporeni (Republica Moldova), Sticla Arieșul Turda și Unirea Dej.

Un singur concurent va fi „Survivor” made in România

„Survivor Romania” este prezentat de Kanal D ca un veritabil experiment social și test de supraviețuire. Reality-ul le va pune la încercare concurenților, vedete și oameni necunoscuți încă publicului larg, inteligența, puterea de adaptare la condiții extreme, inventivitatea, forța și rezistența fizică și psihică. Formatul original, produs de Acun Medya, a fost difuzat în tari precum Grecia și Turcia, unde a înregistrat un succes uriaș, atingând și 50 la sută cota de piață.

Abandonați în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții, printre care și Mihai Onicaș, vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, să își procure hrană, să își găsească aliați în mijlocul grupului în care vor experimența cel mai dur test posibil: supraviețuirea. La finele acestor încercari va rămâne un singur câștigător.

Marius ANGHEL 23 Dec. 2019, 20:57 Stiri
Pe aceeași temă