Olimpia merge tot pe mâna lui Csik. Ce planuri au sătmărenii și ce jucători vor să transfere

Marius ANGHEL 03 Jul. 2015, 15:11 Seria 2
Olimpia merge tot pe mâna lui Csik.** Ce planuri au sătmărenii și ce jucători vor să transfere

La mijlocul acestei săptămâni, miercuri seară, la clubul Olimpia Satu Mare a avut loc o ședință a staff-ului, conducători și antrenori, în care s-a creionat câteva repere pentru sezonul viitor, s-au purtat discuții legate de grupele de copii și juniori, prima și a doua echipă și despre jucători.

O parte dintre jucătorii care au evoluat pentru echipa a doua, opt-nouă dintre cei care s-au remarcat, au primit oferte de a semna contracte cu Olimpia, scrie Informația zilei. Totuși, mulți dintre ei însă nu au dat un răspuns, deoarece sunt preocupați în acest moment cu examenul de bacalaureat. În privința activității „satelitului”, cel care a ratat la baraj promovarea în Liga 3, acesta va continua în Liga a 4-a cu o parte din jucătorii promovați de la juniorii A. În campionatul republican al juniorilor A, Olimpia va fi reprezentată, cel mai probabil, de echipa pregătită de Dacian Nastai, care în sezonul trecut a jucat pentru LPS, terminând campionatul pe locul 3, în timp ce pentru echipa de juniori B se va cauta o soluție în zilele următoare.

În ceea ce privește tandemul de antrenori la prima echipă, Informația zilei scrie că soluția agreată este cea a păstrării tandemului Tiberiu Csik / Ioan Dragomir, plus Ovidiu Suciu la portari.

Altfel, la reunirea de luni a echipei din Liga 2 ar putea apărea în lot și jucătorii Alexandru Boștină, Vasile Popa sau Carlo Erdei. Atacantul nu s-a acomodat la FC Caransebeș și este ofertat să revină la Olimpia. Pop, un alt fost jucător al sătmărenilor, care în ultimii doi ani a jucat la FCM Baia Mare, e și el pe lista de achiziții, în timp ce pentru Erdei insistă antrenorul Tiberiu Csik.

Marius ANGHEL 03 Jul. 2015, 15:11 Seria 2
Pe aceeași temă