Olimpia merge la Motru pentru puncte: „Pornim ca favoriți și trebuie să valorificăm acest avantaj”

Marius ANGHEL 13 Mar. 2014, 14:29 Seria 2
Olimpia merge la Motru pentru puncte:**

Olimpia Satu Mare a plecat în această dimineață spre Motru, acolo unde sâmbătă, de la ora 13.00, va disputa meciul etapei a XVII-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a în compania formației locale Minerul.

După două partide disputate pe teren propriu, în care au înregistrat o victorie și un egal, sătmărenii fac prima deplasare din această parte a doua a returului.

„După cele două etape pe care le-am parcurs anul acesta, țintim cele trei puncte și în acest meci din deplasare. Acesta este obiectivul nostru. Am pornit de astăzi, tocmai pentru ca sâmbătă să privim odihniți meciul”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Pentru meciul cu Minerul revin suspendații Munteanu și Ene, singurul cu probleme medicale în lot fiind portarul Anca Trip, care a suferit o ușoară accidentare la antrenamentul de ieri.

„Suntem conștienți că pornim ca favoriți și trebuie să valorificăm acest avantaj. Avem nevoie de toate punctele, altfel, bătălia pentru play-off se complică pentru noi”, a declarat și secundul Mircea Bolba.

Antrenorii Olimpiei se vor baza la Motru pe următorul lot: Anca, Șuta, Miron – Lemac, Ene, Bujor, Muntean, Bălău, Iuhas, Villand, Mureșan, Kinczel, Micaș, Svarczkopf, Faur, Prodan, Szalkai, Feier, Roghină, Gavrilescu și Boștină.

În partida tur scorul a fost egal, 0-0.

Foto: Adam Kiss

Marius ANGHEL 13 Mar. 2014, 14:29 Seria 2
Pe aceeași temă