Olimpia a curtat un fost antrenor al Stelei. „S-a discutat cu el, însă nu vrea să antreneze în liga a doua”

Marius ANGHEL 02 Jul. 2014, 16:09 Seria 2
Olimpia a curtat un fost antrenor al Stelei.**

Înlăturarea cuplului de antrenori Tiberiu Csik – Mircea Bolba de pe banca tehnică a celor de la Olimpia Satu Mare i-a forțat pe conducătorii echipei să caute noi soluții. Una dintre variantele pe care Dan Băbuț, președintele grupării, le-a testat a fost aducerea la Satu Mare a lui Edi Iordănescu, fost antrenor al Stelei și al celor de la ASA Târgu Mureș.

Încercarea lui Băbuț nu s-a concretizat, oficialul satmărean declarând că Iordănescu a avut pretenții financiare peste posibilitățile clubului.

Surse din cadrul clubului Olimpia au indicat faptul că negocierile cu Edi Iordănescu au eșuat pentru că antrenorul nu a vrut să se implice la o echipă de Liga a 2-a care nu poate manifesta pretenții în ceea ce privește promovarea pe primul eșalon fotbalistic al României.

„S-a discutat cu Edi, însă am înțeles că el nu ar mai vrea să antreneze în a doua ligă, nu ar mai fi motivat de o asemenea experiență. Sau, dacă ar fi acceptat, ar fi vrut să fie un club cu pretenții la promovare”, au mărturisit sursele citate.

Marius ANGHEL 02 Jul. 2014, 16:09 Seria 2
Pe aceeași temă