OFICIAL / Dorinel a bătut palma cu primarul!

23 Apr. 2009, 10:40 Seria 2

UPDATE 14.30 În urmă cu câteva minute, Dorinel Munteanu a bătut palma cu primarul Clujului Sorin Apostu și este noul antrenor al „Șepcilor Roșii. „Munti” a semnat un contract până la vară cu drept de prelungire pentru următoarele sezoane. Acesta va efectua primul antrenament pe Clujana la ora 17.

 

 

Astăzi de la ora 14.30, într-o conferință de presă, Dorinel Muntenu va fi prezentat oficial de către Sorin Apostu, conform unor surse din cadrul Primăriei. „Neamțul” va avea un angajament pentru ultimele etape ale returului cu drept de prelungire pentru încă două sezoane, dacă reușește să salveze „șepcile roșii” de la retrogradare.

 

Încadrarea sa oficială ridică însă mai multe probleme, notează www.clujeanul.ro. Pentru că tur a părăsit Universitatea pentru a antrena în Ghencea, Munteanu nu mai poate ocupa nicio funcție în staff-ul tehnic până la finalul campionatului. El nu poate fi nici antrenor principal, nici secund, nici director tehnic și nici consilier. Nici organizator de competiții nu poate fi numit pentru că poziția e ocupată de Ilie Lazăr și nici ca medic pentru că nu are pregătirea de specialitate. Singura posibilitate ca  Dorinel să stea pe banca studenților în timpul meciurilor este angajarea sa ca masor al clubului.

23 Apr. 2009, 10:40 Seria 2
Pe aceeași temă