OFICIAL | Cornel Țălnar revine la FC Brașov. Antrenorul a bătut palma cu administratorul judiciar

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 18:45 Seria 2
OFICIAL | Cornel Țălnar revine la FC Brașov.** Antrenorul a bătut palma cu administratorul judiciar

În ciuda problemelor financiare foarte mari, FC Brașov pare că nu a renunțat la lupta de a evita falimentul și începe să se reorganizeze pentru noul sezon al Ligii 2, ediția 2016/2017. Conducerea „Steagului” a ajuns astăzi la un acord cu Cornel Țălnar, acesta urmând a fi noul antrenor principal al echipei.

După o discuție cu șefii grupării brașovene, Marian Brescan, Vasile Dochița și Paul Enache, Cornel Țălnar a acceptat oferta de a antrena FC Brașov. „De marți ne apucăm de treabă. Principala problemă e timpul foarte scurt”, a declarat Cornel Țălnar pentru Monitorul Expres.

Țălnar îi va avea în staff-ul său pe Mihai Stere, ca antrenor secund, și pe Andrei Șanta, ca antrenor cu portarii.

Totodată, administratorul judiciar Marian Brescan i-a convins și pe Vasile Dochița și Paul Enache să vină în conducerea clubului. Primul va fi director general, iar al doilea manager general.

Omul de afaceri brașovean Vasile Dochița este un apropiat al clubului în ultimii 15 ani, iar sezonul trecut a reușit să asigure stabilitate echipei din funcția de președinte, pe care a deținut-o până la mijlocul lunii februarie. Paul Enache, fost antrenor și președinte la FC Brașov, Tractorul sau Corona, s-a ținut departe de fotbal în ultimii ani, în care s-a implicat mai mult în cariera politică fiind și acum consilier județean PSD. Și fostul consilier al lui Ioan Neculaie, celebrul Romeo Pașcu, va rămâne pe un post similar, acesta urmând să-l consilieze în materie de fotbal pe Marian Brescan.

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 18:45 Seria 2
Pe aceeași temă