O poză pe facebook cu fularul UTA-ei, singurul semn de viață al lui Dieter Kaas

Marius ANGHEL 13 Jan. 2013, 12:41 Seria 2
O poză pe facebook cu fularul UTA-ei,** singurul semn de viață al lui Dieter Kaas

Ziua H, în care Aradul fotbalistic ar fi trebuit să afle dacă Dieter Kaas o va prelua sau nu pe UTA, s-a transformat într-una obișnuită. Giovanni Catanzariti a așteptat degeaba o vizită, un telefon sau măcar un SMS din partea omului de afaceri austriac, așa că la orele serii nu și-a putut exprima decât dezamăgirea că nu are un răspuns ferm din partea lui Kaas.

„Din câte știu, dânsul este la Arad, dar pe mine nu m-a contactat nimeni. Oferta de a-i ceda clubul am acceptat-o demult, doar că nu știu dacă mai este valabil ceva. Sper să se întâmple ceva duminică, altfel nu știu ce ar mai fi de spus și de făcut”, a declarat președintele „Bătrânei Doamne”.

Și, totuși, Dieter Kaas pare să se simtă bine în Arad, în culorile „alb-roșii”. Ieri seară, fiul lui Iulian Olaru, cel care i-a prezentat austriacului oportunitatea de a investi la gruparea emblemă a orașului, a postat o fotografie cu omul de afaceri având atașat la gât fularul UTA-ei. Să fie acesta un semn bun pentru fanii plini de speranță ai Campioanei Provinciei? Nimeni nu poate ști, fiindcă Dieter Kaas continuă să tacă.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 13 Jan. 2013, 12:41 Seria 2
Pe aceeași temă