Gio, contrariat de afirmațiile lui Kaas: „Totul a fost la vedere de la bun început”

Marius ANGHEL 14 Jan. 2013, 18:00 Seria 2
Gio, contrariat de afirmațiile lui Kaas:** „Totul a fost la vedere de la bun început

Asemenea întregii suflări utiste, și președintele UTA-ei a așteptat cu larg interes ceea ce a avut de comunicat Dieter Kaas. Însă, omul de afaceri cu care s-a întâlnit în urmă cu aproape o lună, nu este hotărât să investească la gruparea arădeană și asta pentru că nu ar avea toate datele despre situația financiară a clubului.

„Păcat că s-a afirmat asta, fiindcă nu este adevărat. Din partea mea, totul a fost la vedere de la bun început. Nu am ascuns nimic, am semnat și foi cu datoriile clubului ce au fost transmise mai departe domnului Kaas, am fost și sunt de bună credință. Apoi, e adevărat că datoriile cresc odată cu trecerea timpului și asta din cauza dobânzilor la stat și a salariilor către jucători. Din păcate, de mâine, lunile restante vor deveni trei, dar și asta se știa foarte bine de la început”, a menționat Giovanni Catanzariti.

Totuși, italianul este încrezător în șansele ca tranzacție cu Dieter Kaas. „Să sperăm că până la urmă va prelua clubul, altă variantă de continuitate nu văd în momentul de față.  Eu am spus și o repetm, nu mai am bani de investit la UTA”, a concluzionat Gio pentru Sport Arad.

Marius ANGHEL 14 Jan. 2013, 18:00 Seria 2
Pe aceeași temă