Ping-pong cu eventuali finanțatori Falcă – Gio!

Marius ANGHEL 16 Jan. 2013, 13:04 Seria 2
Ping-pong cu eventuali finanțatori Falcă - Gio!

Dieter Kaas nu a fost și nu este singurul om de afaceri care și-a manisfestat intenția de a se implica financiar la gruparea fanion a Aradului în această iarnă. Giovanni Catanzariti a avut discuții cu diverse persoane, însă, până la această oră nu s-a concretizat nimic. Între timp, unele variante au căzut defintiv, iar altele încă au rămas în picioare. Despre una dintre acestea a aflat și primarul Gheorghe Falcă după o discuție cu președintele UTA-ei și pe care a „demascat-o” într-o emisiune de sport la o televiziune locală. Totodată, primul edil a precizat că Dieter Kaas nu i-ar fi cerut nicio garanție scrisă cu ocazia întâlnirii de duminică, așa că nu știe ce a dorit să spună mai exact austriacul cu ocazia conferinței de presă de luni.

Giovanni Catanzariti recunoaște că l-a informat și pe primarul Falcă despre „portița” ce-o mai are, însă nu i-a spus acest lucru ca pe o certitudine.

„Într-adevăr, am discuții cu niște persoane, care ar trebui să-mi dea un răspuns până joi sau vineri. Dacă ei decid să nu se implice financiar la club, bugetul clublui este în aer și nu știu ce ar mai fi de făcut”, ne-a mărturisit șeful grupării „textiliste”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 16 Jan. 2013, 13:04 Seria 2
Pe aceeași temă