Ascultându-l pe Kaas, Suporter Club UTA solicită și alte alternative pentru salvarea echipei

Marius ANGHEL 14 Jan. 2013, 18:27 Seria 2
Ascultându-l pe Kaas, Suporter Club UTA solicită** și alte alternative pentru salvarea echipei

La conferința de presă organizată astăzi de Dieter Kaas au fost prezenți și doi membri ai Suporter Club UTA, care și-au făcut singuri o părere despre intențiile omului de afaceri austriac în ceea ce privește pe formația fanion a Aradului. Iată ce are de comunicat organizația fanilor:

„Suporter Club UTA a luat act în urma conferinței de presă de astăzi susținută de domnii Dieter Kaas și Iulian Olaru  că în acest moment părțile implicate în posibila tranzacție nu au lămurit niciun aspect în ceea ce privește preluarea clubului UTA de către Dieter Kaas. Atragem însă atenția că situația clubului UTA este una limită, fiecare zi în plus însemnând în primul rând acumularea unor datorii suplimentare la stat, prin penalitățile aplicate conform legii. Reunirea lotului a fost amânată  cu o săptămână tocmai pentru a  da timp problemelor administrative să se rezolve.

Având în vedere poziția domnului Dieter Kaas exprimată astăzi și iminența colapsului sportiv și financiar, Suporter Club UTA consideră necesară identificarea și altor eventuale soluții imediate care să salveze clubul atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere sportiv. Suporter Club UTA rămâne deschisă dialogului cu Dieter Kaas și apreciază dorința sa de a se implica, însă totodată lansează încă un apel spre toți cei în măsură să acționeze pentru identificarea altor  posibile soluții pentru UTA

Consiliul Director al Suporter Club UTA                                                            14.01.2013″.

Marius ANGHEL 14 Jan. 2013, 18:27 Seria 2
Pe aceeași temă