O nouă lovitură pentru Poli! Un consilier județean dă detalii legate de rezultatele auditului

08 Feb. 2012, 15:01 Seria 2
O nouă lovitură pentru Poli!** Un consilier județean dă detalii legate de rezultatele auditului

După ce Primăria nu a alocat niciun leu clubului, iar Gheorghe Ciuhandu i-a transmis lui Iancu să plătească datoriile, a venit rândul lui Viorel Sasca să dea detalii îngrijorătoare în legătură cu situația financiară de la Poli.

Rezultatele auditului de la Poli Timișoara sunt confidențiale, însă semnalele venite din partea a două persoane care l-au citit nu sunt pozitive în vederea intrării în acționariat a autorităților locale și județene.

Primul a fost Gheorghe Ciuhandu, care i-a transmis ieri lui Marian Iancu faptul că Primăria nu va intra în această colaborare dacă Poli nu ia licența. Astăzi, consilierul județean Viorel Sasca a vorbit și el despre ce a citit în auditul cerut de CJT. „Avem o clauză de confidențialitate. Nu pot să dezvălui momentan date din acest audit. KPMG e o firmă serioasă, s-a dovedit acest lucru și acum, pentru că a băgat o frază în preambul, în care ne spune că acest audit nu poate fi folosit pentru tranzacții viitoare. Datele primare pe care ei le-au analizat trebuie confirmate din altă sursă. Nu știu cum am mai putea face acest lucru într-un timp atât de scurt. Acest audit are mai mult caracter informativ, dar pentru cine vrea să-și facă o părere, și-o poate face pe baza acestuia. KPMG s-a acoperit în fața unui posibil atac al societății conduse de domnul Iancu. El ar fi putut da firma în judecată pentru calomnie și denigrare, având în vedere că unele date de aici nu sunt chiar corecte. În mod normal, auditurile nu au asemenea atenționări”, a spus consilierul județean.

Ostaficiuc: „Sasca se trezește vorbind”

Președintele Consiliului Județean Timiș este mult mai cumpătat când vine vorba de acest subiect. „Nu pot să vă spun nici măcar ce culoare are coperta documentului de la KPMG”, a declarat, în glumă, Constantin Ostaficiuc. Acesta mai spune că mâine sau poimâine va avea loc o întâlnire între liderii partidelor politice, în urma căreia se va lua o decizie legată de subiectul „Poli”. „Domnul Sasca se trezește câteodată vorbind de toate. Conform contractului de confidențialitate pe care și dânsul l-a semnat, nu avea voie să declare nimic. Este problema lui dacă va fi dat în judecată de KPMG. La sfârșitul acestei săptămâni ne vom întâlni, liderii politici, și atunci vom lua o decizie. La această întâlnire i-am invitat și pe cei de la KPMG”, a spus șeful CJT. La întâlnirea respectivă vor participa Constantin Ostaficiuc, Gheorghe Ciuhandu, Nicolae Robu și Titu Bojin.

Articol scris de Radu FAUR

08 Feb. 2012, 15:01 Seria 2
Pe aceeași temă