Timișorenii sunt ca și promovați, dar nu au chef de sărbătorit

12 May. 2012, 16:13 Campionat

După victoria obținută în meciul cu Mureșul Deva (2-0), Poli Timișoara are, practic, asigurat locul doi, care permite promovarea. Bănățenii sunt promovați matematic dacă Gaz Metan Severin nu învinge în această seară pe Luceafărul Oradea. Numai că, din cauza problemelor cu licența, la Timișoara a fost, în loc de sărbătoare, atmosferă de înmormântare.

La meci au fost 300 și ceva de spectatori. Galeria nu a cântat deloc în prima repriză, iar după pauză au scandat împotriva conducătorilor Marian Iancu și Gheorghe Chivorchian. Pe teren, violeții au făcut legea, chiar dacă în teren s-au aflat puțini componenți ai lotului primei echipe din sezonul trecut.

Deși a arătat ca o echipă debusolată, Deva a rezistat în prima repriză atacurilor echipei gazdă, una mult mai solidă, dar și lipsită de motivație.

Deschiderea scorului a venit imediat după pauză, când Rocha a centrat în fața porții, iar Adrian Popa a reluat cu latul în poarta goală. Rover Cârstea a marcat primul său gol pentru Poli în minutul 80. Fostul piteștean a punctat pentru 2-0, cu capul, în urma centrării lui Popovici.

Jucătorii lui Poli și-au făcut din nou datoria pe teren. În această seară, ei vor aștepta deznodământul meciului de la Severin, dar șampania nu e pregătită. Speranțele fotbaliștilor lui Velcea stau în eventualele oferte pe care le vor primi de la diverse cluburi de Liga I, în această vară.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Mediafax

12 May. 2012, 16:13 Campionat
Pe aceeași temă