Suporterii lui Poli merg pe mâna lui Robu!

15 Jun. 2012, 13:10 Seria 2
Suporterii lui Poli** merg pe mâna lui Robu!

Discuția purtată aseară între primarul Timișoarei și reprezentanții Druckeria nu a avut un rezultat spectaculos.

Nicolae Robu i-a asigurat pe suporteri că se va implica activ în reconstrucția echipei timișorene, astfel că fanii și-au cam luat gândul de la înființarea unui nou club. După întâlnirea cu primarul, pe site-ul www.druckeria.ro a fost păublicat următorul comunicat:

„Joi seara, domnul Nicolae Robu a dat curs invitației Druckeria de a participa la o discuție informală legată de situația actuală a fotbalului timișorean. Au fost puse pe tapet mai multe variante de ieșire din situația catastrofală în care a fost adusă Politehnica Timișoara. Toate soluțiile expuse de druckeri exclud actuala conducere a clubului. Alături de salvarea și restructurarea echipei, s-a pus și problema aducerii stadionului „Dan Păltinișanu” la standarde de actualitate. Probabil că acum ar fi cel mai potrivit moment pentru o asemenea investiție, întrucât echipa a fost adusă în situația de a nu putea emite pretenții de performanță în viitorul apropiat decât cu eforturi poate prea mari.

Am avut multe puncte comune. Ceea ce ne bucură este preocuparea reală a domnului Robu pentru subiectul Poli. Mai multe lucruri se vor lămuri sau concretiza după învestirea oficială a noului primar al Timișoarei, ce va avea loc în săptămânile viitoare.Sperăm că lucrurile se vor mișca suficient de repede, astfel încât continuitatea clubului să fie asigurată, iar echipa să revină acolo unde îi este locul”.

Nicolae Robu va susține astăzi prima conferință de presă în calitate de primar al Timișoarei.

Articol scris de Radu FAUR

15 Jun. 2012, 13:10 Seria 2
Pe aceeași temă