O agenție de turism cere insolvența clubului Gaz Metan Mediaș. „Am mai luat țepe, dar ce s-a întâmplat acum depășește orice imaginație”

Marius ANGHEL 01 Jun. 2016, 14:51 Seria 2
O agenție de turism cere insolvența clubului Gaz Metan Mediaș.**

Proaspăt promovată în prima ligă, Gaz Metan Mediaș are deja probleme, după ce, o agenție de turism a început procedurile pentru intrarea în insolvență a clubului, în urma unei datorii de peste 20.000 de euro.

Weco Travel s-a ocupat de cantonamentul din această iarnă al echipei din Mediaș, cantonament desfășurat în Antalya. Agenția de turism s-a ocupat ce rezervarea și plata cazării celor de la Gaz Metan Mediaș, dar și de meciurile amicale disputate de jucătorii antrenați la acea vreme de Leo Grozavu. De biletele de avion s-a ocupat fostul președinte al ardelenilor, Ioan Horoba. Nota de plată, în valoare de peste 20.000 de euro, urma să fie achitată de clubul din Mediaș la finalul lunii aprilie.

„Noi am mai lucrat cu echipe din Liga 1 și am mai luat țepe, dar ce s-a întâmplat acum depășește orice imaginație. Noi am negociat cu Iosif Biro și cu Ioan Horoba. Ne-am înțeles atunci ca la sfârșitul lunii aprilie să ne vireze banii. Între timp cei doi au plecat de la club, iar noi am încercat să discutăm cu domnul Mărginean, noul președinte de la Mediaș, însă modul în care ne-a tratat a fost incredibil. Inițial ne-a spus că ne vom lua banii după ce echipa promovează, printr-un contract de cesiune, banii urmând să fie virați direct de LPF. După finalul campionatului ne-a spus că nu are timp de noi, că dânsul este șmecher și că știe multă lume, după care nu ne-a mai răspuns la telefon. Drept urmare am început procedurile legale pentru a cere insolvența clubului.” a spus pentru MEDIAFAX un oficial al agenției de turism.

WECO Travel este o agenție specializată pe turismul corporate și business și care în trecut a mai lucrat cu alte cluburi de fotbal din Liga 1, printre care FC Vaslui, Petrolul Ploiești, ASA Târgu Mureș sau Concordia Chiajna. Agenția are o cifra de afaceri anuală de 10 milioane de euro.

Articol scris de Claudiu GIURGEA (Mediafax)

Marius ANGHEL 01 Jun. 2016, 14:51 Seria 2
Pe aceeași temă