Nuno Claro a acceptat să fie și antrenor cu portarii la FC Olt: „Cu siguranță nu vom avea probleme”

Marius ANGHEL 18 Feb. 2015, 17:56 Seria 2
Nuno Claro a acceptat să fie și antrenor cu portarii la FC Olt:**

Goalkeeper-ul grupării FC Olt, Nuno Claro, este și noul antrenor cu portarii al divizionarei secunde slătinene. Portughezul a fost cooptat, la începutul acestei săptămâni, în staff-ul tehnic.

Titular între buturile porții grupării slătinene, Nuno Claro are și misiunea de a se ocupa de pregătirea portarilor. Experimentatul fotbalist a acceptat cu brațele deschise propunerea, declarând că este încântat că își va începe cariera de antrenor la Slatina.

„Mă gândeam demult ca în viitor să mă orientez către antrenorat, iar acum s-a ivit această oportunitate, să fac parte din staff-ul domnului Dan Oprescu, căruia îi mulțumesc că a avut încredere în mine. Va fi o responsabilitate în plus pentru mine, va trebui să-mi antrenez colegii, dar cu siguranță nu vom avea probleme. Cu prima ocazie mă voi înscrie la cursuri, pe care intenționam să le fac mai de mult timp. De asemenea, vreau să-i mulțumesc lui Benone Firu Baciu, este un antrenor foarte bun, pe care mă bucur că l-am cunoscut”, a declarat Nuno Claro.
 
„Echipa s-a pregătit foarte bine”
 
Nuno Claro spune că echipa s-a pregătit foarte bine în această iarnă, fiind încrezător într-un debut cu dreptul în primul meci oficial, cu CS Mioveni, care se apropie.  „Echipa s-a pregătit foarte bine, mai avem două jocuri amicale, după care intrăm în pregătirea meciului cu CS Mioveni. Vom întâlni o echipă bună, noi avem obiectivul nostru, sperăm să începem bine”, a mai precizat portughezul.
 
Portarul de 38 de ani, Nuno Claro, are 107 apariții în Liga I, patru meciuri în Champions League și cinci în Europa League. Goalkeeper-ul portughez a evoluat șase sezoane pentru CFR Cluj, alături de care a cucerit două titluri, două Cupe ale României, precum și Supercupa României în 2009. Acesta a sosit la FC Olt Slatina după meciul din prima etapă a turului, cu Unirea Tărlungeni.

Altfel, Oficialii clubului FC Olt au mai perfectat, sâmbătă, de la ora 12.00, un amical cu formația din eșalonul secund, ce activează în Seria I, Academica Argeș Pitești. În aceste condiții, testul cu Urban Titu se va disputa, vineri, cu începere de la 11.00. Ambele jocuri de verificare se vor disputa tot pe terenul sintetic din cadrul Stadionului „1 Mai”.

Sursa: Gazeta nouă

 

Marius ANGHEL 18 Feb. 2015, 17:56 Seria 2
Pe aceeași temă